Πρώτο ξεκίνημα μιας ολοκαίνουργιας Gaggia Baby.
- Giwrgos
- Όνομα: ΓΙΩΡΓΟΣ
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Ascaso I Mini I-2
Re: Πρώτο ξεκίνημα μιας ολοκαίνουργιας Gaggia Baby.
Χρηστο ακολουθησα τις οδηγιες για την classic,απλα εκοβα την αντλια καθε 10-15 δευτερα μην δουλευει συνεχεια. 
-
strider19
Ειναι λιγο λαθος το μερος, αλλα τελως παντων. Μετα απο μια επιχειρηση στην baby του ξαδερφου μου,παρατηρησα κατι, η αντλια δεν ηταν η ulka, αλλα μια phoenix κατι. Ειχα παρει φωτο το ταμπελακι της, αλλα το κινητο μου αποφασισε να δοκιμασει την υγρασια που αφησε ενας fredo
.
Την αγορασε πριν κανα μηνα περιπου απο τη μπουλντοζα, ενω η δικια μου που ειναι ενος χρονου, εχει την ulka. Ξερουμε κατι επι του θεματος?
Οι καινουργιοι κατοχοι baby ΑΝ σκοπευουν να την ανοιξουν για καποιο αλλο λογο, ας το κοιταξουν και ας βγαλουν και καμμια φωτο.
Την αγορασε πριν κανα μηνα περιπου απο τη μπουλντοζα, ενω η δικια μου που ειναι ενος χρονου, εχει την ulka. Ξερουμε κατι επι του θεματος?
Οι καινουργιοι κατοχοι baby ΑΝ σκοπευουν να την ανοιξουν για καποιο αλλο λογο, ας το κοιταξουν και ας βγαλουν και καμμια φωτο.
-
strider19
Ααα οκ. Απο οτι φαινετε ειμαι απο τους τελευταιους τυχερους...
- DOLCERADIO
- Όνομα: Γεώργιος
- Μηχανή:: oscar nuova simonell
- 2η Μηχανή:: Gaggia classic
- Μύλος:: la cimbali max
- 2ος Μύλος:: Ascaso I-2 On Demand
καλωδιο για υπολογιστες ειναι οκChristos έγραψε:Δεν ξέρω άμα είναι ασφαλέστερο, πιθανότατα ναι, αν και έχω την εντύπωση ότι και τα ενισχυμένα φις σούκο έχουν ασφάλεια. Εάν έχουμε κάποιον ηλεκτρολόγο στο forum ας μας διαφωτίσει.
Μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο στους αντιπροσώπους στην Αθήνα για να δεις πόσο κοστίζει το καλώδιο που έρχεται η Baby εδώ. Φτηνό θα είναι.
-
Aggelos70s
- Όνομα: Αγγελος
- Μηχανή:: EXPOBAR office leva
- Μύλος:: La San Marco SM90T
- Οι καφέδες μου:: Hand pickers
Σημερα πηρα την gaggia baby γνωριζει καποιος εαν καθε φορα που πινω καφε (πρωι-απογευμα) θελει προθερμανση και ποσο,το πληκτρο on-off το εχουμε συνεχεια στο on η μολις παρουμε καφε το σβηνουμε το οποιο εινα σε απαραδεκτη θεση (πλατη μηχανης).
-
rafael
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Gaggia Baby Class
- Μύλος:: Lelit Fred
- Οι καφέδες μου:: Lavazza Tierra - Dimello Cento
ΚαλημέραChristos έγραψε:Υ
Τώρα, άμα υποθετικά πάρουμε την χειρότερη περίπτωση που δεν υπάρχει νερό στο δοχείο και η αντλία λειτουργεί άδεια αυτή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (δεν ξέρω και δεν θέλω να το μάθω) θα υπερθερμανθεί και τελικά θα καεί.
Σήμερα από απροσεξία άφησα την αντλία να λειτουργήσει (προς το τέλος της εκχύλισης) για 3-4 δευτ. πριν καταλάβω (από το θόρυβο) οτι είχε αδειάσει το δοχείο νερού και την κλείσω.
Μετά αφού γέμισα το δοχείο άφησα να τρέξει μισή κούπα νερό, χωρίς να παρατηρήσω κάτι στο θόρυβο και την έκλεισα να κρυώσει.
Υπάρχει περίπτωση να πρόλαβε να προξενήθηκε ζημιά από αυτό; Θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο προληπτικά;
- warhawk
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: Rancillio Silvia v5
- 2η Μηχανή:: Krups EA8250
- Μύλος:: Mahlkönig Vario v3
- Οι καφέδες μου:: Ακόμα ψάχνω...
Μην αγχώνεσαι, ήταν πολύ μικρός ο χρόνος για να πάθει ζημιά. Όλα καλά 
- UltiMo_
- Όνομα: Γιαννης
- Μηχανή:: Bezzera Aria Top
- Μύλος:: Mazzer Philos
- Οι καφέδες μου:: μπαγιατίλες!
Νομιζω οτι σε αυτη τη περιπτωση πιο πιθανο ειναι να καει η αντισταση, που ζεσταίνει άδειο boiler, παρα να παθει ζημια η αντλία. γιατι ο θερμοστατης θα ειναι δροσερος και η αντσταση δε θα σταματαει
αφου το ξαναγεμισες γρήγορα, όλα καλα
αφου το ξαναγεμισες γρήγορα, όλα καλα
When life throws you curves, aim for the apex
- Takis
- Όνομα: Τάκης
- Μηχανή:: Lelit PL91T Victoria
- 2η Μηχανή:: GaggiaClassic &baby
- Μύλος:: Eureka Zenith 65E
- 2ος Μύλος:: Lelit PL043 & K3
- Επικοινωνία:
καλησπέρα φίλοι και χρόνια πολλά,
καθώς θα επαναχρησιμοποιήσω μια baby, την οποία έχω καμιά δεκαετία αν θυμάμαι καλά
και έχει κάνει περιστασιακά καμιά εικοσαριά καφέδες σύνολο από χάρτινες ταμπλέτες,
αυτή με τα τέσσερα μόνο στρογγυλά κουμπιά εμπρός,
που είχα να τη χρησιμοποιήσω 2 χρόνια, να υποθέσω πως είχε μείνει νερό μες στο μπόιλερ
και κατ΄επέκταση χαλασμένο νερό ?
πόσο να την αφήσω να τρέξει ? από το ακροφύσιο για το γάλα να τρέξει μόνο ?
επίσης από όλες τις baby, πια είναι καλύτερη, αυτή με τα τέσσερα κουμπιά οριζόντια,
αυτή με τα έξι οριζόντια, ή αυτή με τα περιμετρικά σε κύκλο ?
ευχαριστώ
καθώς θα επαναχρησιμοποιήσω μια baby, την οποία έχω καμιά δεκαετία αν θυμάμαι καλά
και έχει κάνει περιστασιακά καμιά εικοσαριά καφέδες σύνολο από χάρτινες ταμπλέτες,
αυτή με τα τέσσερα μόνο στρογγυλά κουμπιά εμπρός,
που είχα να τη χρησιμοποιήσω 2 χρόνια, να υποθέσω πως είχε μείνει νερό μες στο μπόιλερ
και κατ΄επέκταση χαλασμένο νερό ?
πόσο να την αφήσω να τρέξει ? από το ακροφύσιο για το γάλα να τρέξει μόνο ?
επίσης από όλες τις baby, πια είναι καλύτερη, αυτή με τα τέσσερα κουμπιά οριζόντια,
αυτή με τα έξι οριζόντια, ή αυτή με τα περιμετρικά σε κύκλο ?
ευχαριστώ