Σε ευχαριστώ!Christos έγραψε:Καλορίζικη η μηχανή. Φαίνεται ότι έκανες μια πολύ καλή αγορά και περιμένω να αρχίσει σύντομα το αγροτικό της.![]()
Καλά μιλάμε είσαι μεγάλη "Αλεπού" ! Πράγματι τα μοντέλα 2014 έχουν ρυθμισμένη την OPV στα 9 Bar! Είχα διαβάσει το ίδιο πόστ στο ίδιο Αυστραλέζικο φόρουμ και ήταν (ακόμα) ένας από τους λόγους που προέβηκα στην αγορά της. Αυτό το ανακάλυψες πριν το δικό μου πόστ ή το έψαξες μετά την παρουσιαση μου? Απάντησε μου έτσι για την ίντριγκα!Christos έγραψε:Έχει OPV και στην αυστραλιανή αγορά είναι ρυθμισμένη στα 9Bar. Τώρα άμα είναι ρυθμιζόμενη OPV δεν το γνωρίζω. Για τα άλλα δες μερικά σχετικά που ίσως σου φανούν χρήσιμα. Δεν είναι μόνο τι πίεση θα δεις αλλά και τι ροές δίνει η παλμική αντλία (άλλα ισχύουν για τις περιστοφικές) σε αυτήν την πίεση.
viewtopic.php?f=4&t=2933#p45746
Μην συνεχίσουμε άλλο το θέμα γιατί καλό είναι εδώ να γραφτούν πράγματα που αφορούν την συγκεκριμένη μηχανή.
Στο μεταξύ σε έχω απολάυσει με τα άψογα Αγγλικά σου σε αντιπαράθεση για μύλο στο coffe Geek με έναν Αμερικανάκο που στο έπαιζε εξυπνοπούλι! Είσαι μεγάλη γάτα!