Σημαντικές αλλαγές στην Gaggia Classic 2015
- filthydwarf
- Όνομα: Παντελής
- Μηχανή:: Gaggia Classic 2014
- Μύλος:: Eureka mignon zero
- 2ος Μύλος:: Ascaso I2 The Cow
- Οι καφέδες μου:: Cup αρχοντάκη
- Επικοινωνία:
Re: Σημαντικές αλλαγές στην Gaggia Classic 2015
Έχω αγοράσει τα part αλλά δεν έχω καθήσει ακόμα να το στήσω. Φαίνεται πολύ υποσχόμενο
τα βρήλες ευρώπη ? γιατί το σαιτ εχει τιμές σε δολάριο άρα τελωνείο κτλ (που αντε βγαλε ακρη)
πιστέυω οτι αν συνδιαστεί και με την νέα gaggia E24 brass που είναι πολύ σταθερή στις θερμοκρασίες της (απο οτι λένε τα review) τότε πάει σε άλλα επίπεδα...
πιστέυω οτι αν συνδιαστεί και με την νέα gaggia E24 brass που είναι πολύ σταθερή στις θερμοκρασίες της (απο οτι λένε τα review) τότε πάει σε άλλα επίπεδα...
- Cmour
- Όνομα: Κώστας
- Μηχανή:: GAGGIA Classic 2019
- Μύλος:: Mazzer Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Graef CM800
επιτέλους το πολυπόθητο Brass boiler ηρθε και στη gaggia!
αλλά το gaggiuino δεν εχει αναπτυχθει ακομη για αυτο το boiler. Είμαι σίγουρος οτι θα αργήσει ακομη αλλα κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!
αλλά το gaggiuino δεν εχει αναπτυχθει ακομη για αυτο το boiler. Είμαι σίγουρος οτι θα αργήσει ακομη αλλα κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!
- filthydwarf
- Όνομα: Παντελής
- Μηχανή:: Gaggia Classic 2014
- Μύλος:: Eureka mignon zero
- 2ος Μύλος:: Ascaso I2 The Cow
- Οι καφέδες μου:: Cup αρχοντάκη
- Επικοινωνία:
Επίσημα site είναι δύο . Ένα Αγγλία και ένα Κίνα. Το κινέζικο είναι πιο αργό όχι επειδή είναι μακριά αλλά επειδή έχει μεγαλύτερο φόρτο. Μετά το αγγλικό τα στέλνει αμέσως και οι τιμές δεν είναι μεγαλη διαφορά αλλά πιθανό να έχεις τελωνείο