Σελίδα 1 από 1
WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2020 7:40 pm
από tuneralexvas
Καλησπέρα είναι εύκολο να έχουμε μια συνταγή για χρόνους κλπ?
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2020 10:44 pm
από Round Cup
Καλησπέρα Αλέξανδρε!
20 vst
19-19,5 gr. δόση
93 C θερμοκρασία νερού στο γκρουπ.
28-30 sec εκχύλιση
30-34 gr στην κούπα
Μάνος
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Δευ Αύγ 31, 2020 6:45 pm
από Costas.Ch
Καλησπέρα.
Πώς αποδίδει σε ζεστά και κρύα ροφήματα;
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 31, 2020 8:56 pm
από Grisos
Λοιπόν, δοκιμάστηκε ο εν λόγω καφές σε freddo και ήταν σκέτη απογοήτευση, μόνο λουλούδια καθόλου σοκολάτα. Δοκιμάστηκε σήμερα με 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη και ζεστός και ήταν άλλος καφές. Πολύ γεμάτος και ευχάριστος.
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 28, 2021 1:52 pm
από johnsin
Τον πήρα και εγώ σήμερα δεν έκλεισε 24 άωρο και τον είχα παραλάβει Κρήτη μπράβο
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 29, 2021 7:50 pm
από Hatori
Πολύ νόστιμος, μπράβο. 19 gr in 34 gr out 30" sec. 8 ημερών καβουρδισμένος
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 04, 2021 5:58 pm
από Hatori
- Κι ένα πρωινό καφεδάκι
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2021 10:23 am
από alejandrito
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.
Νέο μέλος, πρώτο post. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν η συγκεκριμένη ποικιλία ανήκει στις ελαιώδεις;
Έχω αγοράσει μια αυτόματη μηχανή (συνειδητή αγορά μετά απο σχετική έρευνα) για την οποία δεν προτείνεται η χρήση ελαιώδη κοκκων για να μην δημιουργηθεί θέμα στον μύλο σε μακροχρόνια χρήση.
Προσπάθησα να μιλήσω με το κατάστημα μέσω Facebook και τηλεφώνου αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση. Τους έστειλα και email προ ολίγου και αναμένω..
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 08, 2022 6:34 pm
από dimach
Καλησπέρα στην ομάδα......οφείλω να ευχαριστήσω την Round Cup και τον Μάνο για τους πολύ γευστικούς και ιδιαίτερα φρέσκους καφέδες !!!
Μπορεί να χρειάζεται να τους αφήνουμε λίγες ημέρες να κάνουν degas αλλά η αίσθηση του φρεσκοκαβουρδισμένου σπυριού είναι μοναδική.
Re: WHIPLASH
Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 06, 2024 3:28 pm
από Stavrosa
Καλή χρονιά και από εμένα εύχομαι να έχουμε υγεία και (χρήμα αναγκαστικά).Εδώ και πολύ καιρό πίνω τον συγκεκριμένο καφέ μαζί με την γυναίκα μου.Παρατηρω όμως όταν τον φτιάχνω να τον πιει κάποιος καλεσμένος του φαίνεται βαρύς.Που οφείλεται αυτό είναι όντως βαρύς σαν καφές ;Συνήθως πίνουμε freddo .Η θερμοκρασία εκχύλισης είναι στους
93°C
30- 35"
18 ή 19gr