Σελίδα 1 από 1

WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2020 7:40 pm
από tuneralexvas
Καλησπέρα είναι εύκολο να έχουμε μια συνταγή για χρόνους κλπ?

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2020 10:44 pm
από Round Cup
Καλησπέρα Αλέξανδρε!

20 vst
19-19,5 gr. δόση
93 C θερμοκρασία νερού στο γκρουπ.
28-30 sec εκχύλιση
30-34 gr στην κούπα

Μάνος

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Δευ Αύγ 31, 2020 6:45 pm
από Costas.Ch
Καλησπέρα.

Πώς αποδίδει σε ζεστά και κρύα ροφήματα;

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 31, 2020 8:56 pm
από Grisos
Λοιπόν, δοκιμάστηκε ο εν λόγω καφές σε freddo και ήταν σκέτη απογοήτευση, μόνο λουλούδια καθόλου σοκολάτα. Δοκιμάστηκε σήμερα με 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη και ζεστός και ήταν άλλος καφές. Πολύ γεμάτος και ευχάριστος.

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 28, 2021 1:52 pm
από johnsin
Τον πήρα και εγώ σήμερα δεν έκλεισε 24 άωρο και τον είχα παραλάβει Κρήτη μπράβο :coffee:

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 29, 2021 7:50 pm
από Hatori
Πολύ νόστιμος, μπράβο. 19 gr in 34 gr out 30" sec. 8 ημερών καβουρδισμένος

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 04, 2021 5:58 pm
από Hatori
rsz_img_20210602_183653.jpg
Κι ένα πρωινό καφεδάκι

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 27, 2021 10:23 am
από alejandrito
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Νέο μέλος, πρώτο post. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν η συγκεκριμένη ποικιλία ανήκει στις ελαιώδεις;

Έχω αγοράσει μια αυτόματη μηχανή (συνειδητή αγορά μετά απο σχετική έρευνα) για την οποία δεν προτείνεται η χρήση ελαιώδη κοκκων για να μην δημιουργηθεί θέμα στον μύλο σε μακροχρόνια χρήση.

Προσπάθησα να μιλήσω με το κατάστημα μέσω Facebook και τηλεφώνου αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση. Τους έστειλα και email προ ολίγου και αναμένω..

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 08, 2022 6:34 pm
από dimach
Καλησπέρα στην ομάδα......οφείλω να ευχαριστήσω την Round Cup και τον Μάνο για τους πολύ γευστικούς και ιδιαίτερα φρέσκους καφέδες !!!
Μπορεί να χρειάζεται να τους αφήνουμε λίγες ημέρες να κάνουν degas αλλά η αίσθηση του φρεσκοκαβουρδισμένου σπυριού είναι μοναδική.

Re: WHIPLASH

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 06, 2024 3:28 pm
από Stavrosa
Καλή χρονιά και από εμένα εύχομαι να έχουμε υγεία και (χρήμα αναγκαστικά).Εδώ και πολύ καιρό πίνω τον συγκεκριμένο καφέ μαζί με την γυναίκα μου.Παρατηρω όμως όταν τον φτιάχνω να τον πιει κάποιος καλεσμένος του φαίνεται βαρύς.Που οφείλεται αυτό είναι όντως βαρύς σαν καφές ;Συνήθως πίνουμε freddo .Η θερμοκρασία εκχύλισης είναι στους
93°C
30- 35"
18 ή 19gr