Βασικός "μπούσουλας" εκχύλισης espresso

Ποσότητα καφέ στο portafilter, tamping, θερμοκρασία, χρόνος εκχύλισης και άλλα πολλά.
Άβαταρ μέλους
laonikos78
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 29, 2020 9:52 pm
Όνομα: Λαόνικος
Μηχανή:: Profitec GO
Μύλος:: Eureka Atom 65 redsp
Οι καφέδες μου:: Specialty Κεντρικής & Νότιας Αμερικής
Τοποθεσία: Κόστα Ρίκα, Έλ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Κολομβία & Υεμένη.

Re: Βασικός "μπούσουλας" εκχύλισης espresso

Δημοσίευση από laonikos78 » Πέμ Οκτ 27, 2022 10:00 pm

Για εμένα ήταν η άχρηστη αγορά της χρονιάς.
Αν σου αρέσουν οι μπαγιατίλες θα δουλέψει.
Αν πίνεις specialty τα γραμμάρια που ζητάς δεν τα παίρνει.
Ascaso και η ζωή συνεχίζεται!
..Για πάντα και μια μέρα.

mak3donas
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: Τρί Ιουν 11, 2019 7:17 pm
Μηχανή:: Lelit PL41TEM
Μύλος:: Mazzer Major '01

Re: Βασικός "μπούσουλας" εκχύλισης espresso

Δημοσίευση από mak3donas » Σάβ Οκτ 29, 2022 5:57 pm

Ευχαριστώ για τη συμβουλή , μένω στο ascaso λοιπόν.

Απάντηση