Φρέντο εσπρέσσο από καφετέρια

Ποσότητα καφέ στο portafilter, tamping, θερμοκρασία, χρόνος εκχύλισης και άλλα πολλά.
Άβαταρ μέλους
laonikos78
Δημοσιεύσεις: 915
Εγγραφή: Τετ Ιούλ 29, 2020 9:52 pm
Όνομα: Λαόνικος
Μηχανή:: Profitec GO
Μύλος:: Eureka Atom 65 redsp
Οι καφέδες μου:: Specialty Κεντρικής & Νότιας Αμερικής
Τοποθεσία: Κόστα Ρίκα, Έλ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Κολομβία & Υεμένη.

Re: Φρέντο εσπρέσσο από καφετέρια

Δημοσίευση από laonikos78 » Τρί Δεκ 07, 2021 8:54 pm

Στα μάτια μου αν το έβλεπα να γίνεται:
α) Ένας ένας ο καφές.
β) Όλοι οι καφέδες μαζί.
Τι επιλέγω;
Σαφέστατα το άλφα γιατί στη βήτα περίπτωση μου δίνει την αίσθηση του αχταρμά και της μη σωστής κατανομής καθώς επίσης ότι δεν με σέβεται σαν άτομο - καταναλωτή.
Κάτι σαν τις αρπαχτές που έλεγε πως έκανε η Ρίτα Σακελλαρίου ένα πράμα. :a049:
..Για πάντα και μια μέρα.

Απάντηση