Christos έγραψε:Καλωσόρισες στο forum φίλε gregdel. Πιστεύω ότι έχεις την καλύτερη λύση, αντίστροφη όσμωση, για την παραγωγή πολύ χαμηλού σε άλατα νερού. Βέβαια μια τέτοια λύση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του πόσο καλύτερο ειναι για την υγεία μας να πίνουμε τέτοιο απηλλαγμένο από άλατα νερό και όχι μόνο αποκλειστικά για τον espresso. Αλήθεια μετά από δύο χρόνια όταν πίνεις κάπου αλλού νερό αυτό δεν σου φαίνεται πλέον πολύ βαρύ;
Off topic:
Πολύ θα ήθελα να δω τι αποτελέσματα παίρνεις από την spidem γιατί κατά καιρούς η τιμή που την προσφέρει το getitnow την κάνει πολύ ελκυστική αγορά
Γενικά δεν είχαμε προβλήματα με το φίλτρο... το χρησιμοποιούμε περισσότερο από 2 χρόνια και ευχαριστιόμαστε το νερό...
... κάπου είχα διαβάσει ότι τα μεταλλικά άλατα τα λαμβάνουμε από τις τροφές κυρίως και όχι από το νερό
Επίσης διάβασα ότι ο καφές έχει καλύτερη γεύση... σε αντίθεση με αυτά που λέει η κυρία στα βιντεάκια!...
Γενικά μπορώ εύκολα να καταλάβω το νερό της βρύσης που μου "βρωμάει" πλέον χλώριο, καθώς και από τα απλά φιλτράκια!... βαρύ δε μου φαίνεται το νερό αν δεν έχει χλώριο... και στις διακοπές που κάνουμε και αλλού δεν είχαμε κανένα πρόβλημα... μόνο στη Θεσσαλονίκη το νερό είναι τίγκα στο χλώριο... οπουδήποτε αλλού έχω πιει είναι μια χαρά... και έχω πιει σε αρκετές πόλεις!... (Αθήνα δεν ξέρω τί γίνεται)
Η spidem για εμένα που μ'αρέσει ο καφές espresso είναι καλούτσικη... θυμίσει λίγο ετοιματζίδικο (τον κάνω και κάπως ελαφρύ... περ. 45-50ml νερό ανά δόση)... αλλά δεν έχει καμμιά ρύθμιση εκτός του αλέσματος... μου κόστισε 200€ και πήρα δωροεπιταγή 50€ πίσω λόγω λάθους στην παραγγελία (μου έστειλαν την απλή και όχι την rapid steam)... που τελικά στην πράξη δεν έχει και καμμιά διαφορά αν δεν κανεις πολλούς καπουτσίνο...
Χρησιμοποιώ τον καφέ του aldi προς το παρόν γιατί αλλιώς θα πληρώνω μια περιουσία το μήνα για καφέδες... το καιμάκι είναι νορμάλ... έχω δει καιμάκι εδώ μέσα που μετριέται σε εκατοστά!!!!!
Αν θέλετε μπορώ να σας βάλω και καμμιά φωτό!