Oχι Νικο, δεν βρισκω κατι αρνητικό. Ουτε χρειάζεται καποια συντηρηση!
Απλώς η αντικατασταση της φυσιγγας γινεται μια φορά το χρόνο. (ουτε με την αλλαγη -ακομα κι αν δεν κλεισεις το νερό- τρεχουν νερά, γιατι η κεφαλή έχει βαλβιδα και όταν ξεβιδώσεις την φυσιγγα κλεινει το νερό μονο του.)
Για την γευση δεν έχω κανει δοκιμες, αλλα έχω την σιγουρια (εκτος την σιγουρια για την υγεία της μηχανής μου) ότι έχω καλή και σταθερή ποιότητα στην γευση, κατι που δεν συμβαινει όταν καποιος αλλαζει νερά με διαφορετικα χαρακτηριστικά ή άλλοτε αφαλατωνει περισσοτερο απ ότι χρειάζεται ο καφες το νερό του, άλλοτε λιγότερο.
Για την τρυπα στον παγκο, διστασα κι εγω στην αρχη, γιατι έμενα σε ενοίκιο και φυσικά ο παγκος δεν ηταν δικός μου για να τον τρυπήσω.
Μετα δεν αντεξα να βαζω συνεχως νερά και έκανα το εξης: Πηρα ενα απο αυτα τα περιστρεφομενα καλύματα-καπακια που έχουν τα γραφεία για να περνούν τα καλώδια των υπολογιστων, κανονισα να κάνω τρυπα με ενα ποτηροτρύπανο ίδιας διαμετρου ωστε να εφαρμόζει αυτό, και έκανα την τρυπα όσο το δυνατον προς τον τοίχο.(να κοιταξεις απο κατω που αρχιζει να είναι καθαρός ο πάγκος, αλλα εαν απέχει η ακρη της τρυπας γυρω στα 4 εκατοστα απο τον τοιχο συνηθως είναι καλά. Οταν μετακόμισα απ αυτό το σπίτι, Εκλεισα το καλυμα και ο παγκος φαινόταν μια χαρα κομψοτατος! (και με θεση για υπολογιστή

) Οταν μετακομισα και ο ιδιοκτητης παρελαβε το σπίτι, δεν το σχολίασε καν!
Προβλημα υπάρχει όταν υπαρχει συρταρι κατω απ την θεση της μηχανής, και το συρταρι φτανει βαθειά μεχρι τον τοίχο, ωστε να μην μπορει να περάσουν τα σωληνακια του νερού και της αποχέτευσης από πίσω του. Εκεί πρεπει να βρεθει άλλη διαδρομή. (ισως πιό πλάγια αναμεσα απ τα συρταρια, ή κατι άλλο!)