Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Από σήμερα είμαι κάτοχος ενός Ascaso i2 mini (Βασίλη ευχαριστώ) και μετά από 10' ρυθμίσεων νομίζω
πως τελείωσαν τα βάσανά μου και άρχισε η απόλαυση. Τελικά όπως όλοι υποστηρίζετε χωρίς αξιοπρεπή
μύλο, καφέ δεν κάνεις. Μου πήρε μερικές ημέρες παιδέματος με τον Zass αλλά τελικά το κατάλαβα.
Τώρα λοιπόν που έχω ένα καλό για αρχή setup, μπορώ να παρατήσω τα κατσαβίδια και να ασχοληθώ
αποκλειστικά με την γεύση!
Με 17gr καφέ και 30-32sec για 60ml νομίζω πως έχω ένα αρκετά καλό για τα γούστα μου αποτέλεσμα το
οποίο και θα προσπαθήσω να βελτιώσω.
Gaggia Classic και προβληματισμός με εκχυλίσεις
- Christos
- Συντονιστής

- Δημοσιεύσεις: 8794
- Εγγραφή: Σάβ Ιαν 23, 2010 12:26 pm
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
- Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα
Re: Gaggia Classic και προβληματισμός με εκχυλίσεις
Πολύ καλά νέα.
Όποτε μπορέσεις, κάνε ένα σχόλιο και για τον Lima στο σχετικό νήμα
viewtopic.php?f=6&t=2374#p38753
για την καταλληλότητά του ή όχι ως espresso μύλος. Ευχαριστώ.
Όποτε μπορέσεις, κάνε ένα σχόλιο και για τον Lima στο σχετικό νήμα
viewtopic.php?f=6&t=2374#p38753
για την καταλληλότητά του ή όχι ως espresso μύλος. Ευχαριστώ.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.




