Μενω στα νοτια προαστια της Αθηνας.
Προσφατα εκανα τεστ σκληροτητας και το αποτελεσμα ηταν οτι το νερο της βρυσης ηταν πολυ μαλακο.
Τι νερό να τοποθετήσω;
Ποσότητα καφέ στο portafilter, tamping, θερμοκρασία, χρόνος εκχύλισης και άλλα πολλά.
Απάντηση
621 δημοσιεύσεις
-
Σελίδα 63 από 63
- Μετάβαση στη σελίδα:
- Προηγούμενη
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
Επιστροφή στο “ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ESPRESSO”
Μετάβαση σε
- FORUMS
- ↳ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
- ↳ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ESPRESSO
- ↳ Cappuccino & Latte Art.
- ↳ Freddo, Freddo Cappuccino, και λοιπές συνταγές καφέ.
- ↳ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣ
- ↳ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO
- ↳ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ
- ↳ MODS espresso μηχανών
- ↳ ΥΠΕΡΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
- ↳ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ Ε61 GROUP
- ↳ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (Lever Espresso Machines)
- ↳ ΜΥΛΟΙ
- ↳ ΚΑΦΕΔΕΣ από Taresso
- ↳ ΚΑΦΕΔΕΣ από Cup10 Coffee Roaster
- ↳ ΚΑΦΕΔΕΣ από Round Cup
- ↳ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΑΦΕΔΩΝ
- ↳ HOME ROASTING
- ↳ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ barista.gr
- ↳ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ baristatools.gr
- ↳ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GREEKESPRESSO.GR
- ↳ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ↳ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- ↳ WELCOME
- ↳ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM
- ↳ CHITCHAT
- ↳ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
- ↳ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ
- ↳ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ
- ↳ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ