Εξυπηρέτηση από barista

Απάντηση
Tanqy
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 30, 2019 2:58 pm
Όνομα: Γιαννης
Μηχανή:: Lelit PL41TEM PID
Μύλος:: Lelit PL043MMI
Τοποθεσία: Αθηνα

Εξυπηρέτηση από barista

Δημοσίευση από Tanqy » Τρί Ιαν 11, 2022 6:27 pm

Πρόσφατα πήγα και εγώ τη μηχανή για έλεγχο και σέρβις στο barista, την άφησα στο κατάστημα της κηφισίας και χθες την παρέλαβα με το κούριερ. Επειδή με το χόμπι του καφέ παρ’οτι έχω διαβάσει αρκετά δεν ειμαι ιδιαίτερα σχολαστικός όσων αφορά την καθαριότητα της.

Γράφω απλά για να λύσω απορίες που έχουν τεθεί στο παρελθόν.
Αρχικά η αφαλάτωση που κάνουν είναι να ανοίξουν το μπόιλερ και όχι αυτό που κάνουμε οι περισσότεροι σπίτι μας, οι φωτό που έλαβα το αποδεικνύουν. Το μπόιλερ μέσα είχε κάποια άλατα, όχι υπερβολικά.
Επειδή είχα πάει και εγώ να πειραξω opv και είχα κάνει ζημιά ζήτησα αλλαγή όπου και έγινε.

Από εκεί και μετά, κατόπιν επικοινωνίας με τον τεχνικό μου εξήγησε 1-2 πράγματα που μπορει να ήθελαν αλλαγή (μου έστειλε και τις αντίστοιχες φωτό) αλλά και να μην τα έκανα δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην άψογη λειτουργία της μηχανής, παρ’ολα αυτά ενημέρωσα να τα αλλάξουν.

Το μοναδικό ψεγάδι που θα αναφέρω καλοπροαίρετα είναι ότι όταν παρέδωσα τη μηχανή και συμφώνησα να γίνει το σέρβις, η αλλαγή opv με το αντίστοιχο κόστος όταν ρώτησα αν μπορεί να έρθει η μηχανή με κούριερ στο χώρο μου δεν ενημερώθηκα για το κόστος. Αρχικά δικό μου το φταίξιμο γιατί θεώρησα ότι μπορεί να μην το χρεωθώ (να συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) ή το κόστος να είναι 2-3€. Μετά όμως όταν ελαβα το email με την προσφορά για να καταθέσω το ποσο ώστε να προχωρήσουν στο σέρβις και επισκευές και είδα διαφορετικό τελικό κόστος από αυτά που είχαμε πει και αναγράφονταν πιο πάνω, κάλεσα το κατάστημα και με ενημέρωσαν ότι τα μεταφορικά είναι 11€. Να πω ότι αυτό δεν μου έκατσε πολύ καλά είτε γιατί ήταν αρκετό το κόστος είτε γιατί δεν ήταν σαφές στην προσφορά τα χρήματα αυτά είναι για τα μεταφορικά.

ΥΓ Η μηχανή είναι σαν καινούργια και σταμάτησα επιτελους να πίνω κολυβοζουμο απέξω μετά από τόσες μέρες που έλειπε.

Απάντηση