ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Μόνο για τα μέλη μας με πάνω από 20 δημοσιεύσεις.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cosini
Δημοσιεύσεις: 327
Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
Όνομα: Δημητρης
Μηχανή:: QuickMill Silvano
2η Μηχανή:: La Pavoni lever
Μύλος:: Baratza Sette 270W
2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
Οι καφέδες μου:: all
Τοποθεσία: αθηνα
Επικοινωνία:

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Δημοσίευση από cosini » Δευ Μαρ 05, 2018 10:28 am

Ζητείται σπουδαστής Οικονομικής Λογιστικής κλπ. σχολής για εξάμηνη πρακτική άσκηση σε τράπεζα στήν περιοχή Ηλιούπολη Αττικής με έναρξη 01/05/2018 .
Για πληροφορίες στείλτε πμ .
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 8788
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 23, 2010 12:26 pm
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best
Τοποθεσία: Πτολεμαΐδα

Re: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Δημοσίευση από Christos » Δευ Μαρ 05, 2018 11:14 am

Απαραίτητες ή όχι οι γνώσεις στην παρασκευή espresso; :lol:
Μακάρι να βρεθεί κάποιο παιδί από το forum.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

Άβαταρ μέλους
cosini
Δημοσιεύσεις: 327
Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
Όνομα: Δημητρης
Μηχανή:: QuickMill Silvano
2η Μηχανή:: La Pavoni lever
Μύλος:: Baratza Sette 270W
2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
Οι καφέδες μου:: all
Τοποθεσία: αθηνα
Επικοινωνία:

Re: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Δημοσίευση από cosini » Δευ Μαρ 05, 2018 11:24 am

Ακόμη καλύτερα :D
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση

Άβαταρ μέλους
Βασιλης Α.
Δημοσιεύσεις: 229
Εγγραφή: Παρ Φεβ 28, 2014 7:51 pm
Μηχανή:: LM GS3 MP 2017
2η Μηχανή:: V60
Μύλος:: Monolith Flat
Οι καφέδες μου:: Taf
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Δημοσίευση από Βασιλης Α. » Δευ Μαρ 05, 2018 12:49 pm

Μπράβο για την πρωτοβουλία. :oneup:

Άβαταρ μέλους
cosini
Δημοσιεύσεις: 327
Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
Όνομα: Δημητρης
Μηχανή:: QuickMill Silvano
2η Μηχανή:: La Pavoni lever
Μύλος:: Baratza Sette 270W
2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
Οι καφέδες μου:: all
Τοποθεσία: αθηνα
Επικοινωνία:

Re: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Δημοσίευση από cosini » Δευ Μαρ 05, 2018 2:42 pm

Αν υπάρχει κάποιο παιδί κάτοικος Ηλιούπολης η διπλανών περιοχών σπουδαστής (κατα προτίμηση κάποιας Οικονομικής σχολής) που ενδιαφέρεται για εξάμηνη πρακτική άσκηση με εναρξη 01/05/2018 ας στείλει πμ για περισσότερες πληροφορίες.

Οτι βοήθεια μπορούμε προσφέρουμε :oneup:
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση

Άβαταρ μέλους
cosini
Δημοσιεύσεις: 327
Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
Όνομα: Δημητρης
Μηχανή:: QuickMill Silvano
2η Μηχανή:: La Pavoni lever
Μύλος:: Baratza Sette 270W
2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
Οι καφέδες μου:: all
Τοποθεσία: αθηνα
Επικοινωνία:

Re: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Δημοσίευση από cosini » Τρί Μαρ 06, 2018 5:03 pm

Η θέση με έναρξη τον Μάιο καλύφθηκε , υπάρχει όμως ακόμη μία ακριβώς με τα ίδια στοιχεία
που έχει έναρξη 01/04/2018 .

Εάν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος ας στείλει πμ .
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση

Απάντηση