La Cimbali Domus Tronic & Cimbali MD Grinder
-
G.F.
La Cimbali Domus Tronic & Cimbali MD Grinder
Μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης, αποφάσισα, να δώσω την εν λόγω μηχανή λόγω αγοράς νέας.
Πρόκειται για μια πολύ τίμια μηχανή όπου θεωρώ, ότι δύσκολα θα βρεθεί μεταχειρισμένη.
Είναι σε άριστη κατάσταση από λειτουργικής πλευράς με τελευταίο service από την cimbali (πραγματοποιήθηκε μέσα Νοεμβρίου).
Επιπροσθέτως, δίνω και τον μύλο ο οποίος είναι σε άριστη κατάσταση. (έλεγχος Νοέμβριος 2010 από την Cimbali)
Θεωρώ κρίμα να την έχω μαζί με άλλες 2 στην αποθήκη από την στιγμή που μπορεί να προσφέρει "πολλή χαρά" στον μελλοντικό κάτοχό της. Απλά να προσθέσω, σε όσους ενδιαφέρονται, ότι διαθέτει την ίδια αντλία με τις καθαρά επαγγελματικές μηχανές και το group head- pf είναι από ντουραλομίνιο.
Διατίθεται σε πολύ καλή τιμή πακέτου.
Τιμή με p.m
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Πρόκειται για μια πολύ τίμια μηχανή όπου θεωρώ, ότι δύσκολα θα βρεθεί μεταχειρισμένη.
Είναι σε άριστη κατάσταση από λειτουργικής πλευράς με τελευταίο service από την cimbali (πραγματοποιήθηκε μέσα Νοεμβρίου).
Επιπροσθέτως, δίνω και τον μύλο ο οποίος είναι σε άριστη κατάσταση. (έλεγχος Νοέμβριος 2010 από την Cimbali)
Θεωρώ κρίμα να την έχω μαζί με άλλες 2 στην αποθήκη από την στιγμή που μπορεί να προσφέρει "πολλή χαρά" στον μελλοντικό κάτοχό της. Απλά να προσθέσω, σε όσους ενδιαφέρονται, ότι διαθέτει την ίδια αντλία με τις καθαρά επαγγελματικές μηχανές και το group head- pf είναι από ντουραλομίνιο.
Διατίθεται σε πολύ καλή τιμή πακέτου.
Τιμή με p.m
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: La Cimbali Domus Tronic & Cimbali MD Grinder
Γιώργο θα ήθελα να σου επισημάνω ότι πρέπει να βάλεις και τιμή δημόσια. Αυτή είναι η κοινώς αποδεκτή πολιτική σε όλα τα fora.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- zografos
- 2η Μηχανή:: Pezzetti
- Μύλος:: Rancilio Rocky SD
- Οι καφέδες μου:: Τους ψάχνω ακόμα ...
Αν είναι εύκολο δώσε ένα link για το μύλο (γιατί βρήκα διάφορους με το ίδιο όνομα) και βέβαια μια τιμή.
-
G.F.
Από όσο γνωρίζω, νομίζω ότι θα τον βρείς με την ονομασία faema..
Φίλε μου, μάλλον από λάθος δικό μου, συντακτικής μορφής, δίνονται πακέτο ή μόνο η μηχανή. Σίγουρα όμως όχι μόνος του ο μύλος.
Ευχαριστώ.
Φίλε μου, μάλλον από λάθος δικό μου, συντακτικής μορφής, δίνονται πακέτο ή μόνο η μηχανή. Σίγουρα όμως όχι μόνος του ο μύλος.
Ευχαριστώ.
- zografos
- 2η Μηχανή:: Pezzetti
- Μύλος:: Rancilio Rocky SD
- Οι καφέδες μου:: Τους ψάχνω ακόμα ...
ΟΚ. Σ' ευχαριστώ. Εγώ μόνο για το μύλο θα ενδιαφερόμουνα ούτως ή άλλως ...
-
G.F.
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!
Το set πουλήθηκε, θα παρακαλούσα να κλειδωθεί.
Ευχαριστώ.
Το set πουλήθηκε, θα παρακαλούσα να κλειδωθεί.
Ευχαριστώ.