Σελίδα 1 από 1

Τεχνικές Latte και Flat White?

Δημοσιεύτηκε: Παρ Μάιος 13, 2022 10:14 pm
από okarellia
Καλησπέρα σε όλους,

Ήθελα να ρωτήσω σαν νέος barista, ποιές είναι οι βασικές διαφορές των δύο αυτών ροφημάτων στην παρασκεύη τους, γνωρίζω πως μαζί με τον καπουτσίνο είναι αρκετά συγγενικά και στο αποτέλεσμα και στην διαδικασία. Μέχρι στιγμής σε διάφορα sites που έχω βρει, οι απόψεις διαφέρουν και στο μαγαζί που δουλεύω δεν γνωρίζουν ιδιαιτέρως.
(Σαν Latte αναφέρομαι κυρίως στην ζεστή εκδοχή του, αλλά όποιος ξέρει και την κρύα, είναι καλοδεχούμενη)

Πως τα παρασκευάζεται εσεις;