Ανοίγω το παρόν θέμα για να πούμε δύο λόγια για τον corretto. Είδα που αναφερθήκατε και στην ενότητα καλωσορίσματος και θυμήθηκα αυτή την μοναδική συνταγή. Γνωρίζει κανείς συγκεκριμένα την δοσολογία ή τυχαία το παρασκευάζεται; Έχω δοκιμάσει με grappa αρκετές φορές, μία φορά με grand marnier και τώρα με ένα εξαιρετικό σπιτικό limoncello!!
Συνήθως δοκιμάζω αρχικά σκέτο τον εσπρέσσο και στις τελευταίες γουλιές προσθέτω περίπου 20:30 ml.
Off topic:
Αν κάποιος γνωρίζει και άλλες συνταγές με espresso θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ανοίξει καινούρια θέματα, έχω δει διάφορα που φτιάχνουν στα πρωταθλήματα και άλλα 2-3 σκόρπια σε βίντεο δεν γνωρίζω όμως λεπτομέρειες...