Μίλησα με εναν φίλο σήμερα και μου είπε ότι οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν ένα ειδικά φτιαγμένο γάλα με ιδανική αναλογία λιπαρών πρωτεινης για την παρασκευή αφρόγαλου.
http://www.fussfreecooking.com/recreati ... -giveaway/
http://www.alomega.gr/product_info.php?products_id=474
Barista's Milk
- re4male
- Δημοσιεύσεις: 466
- Εγγραφή: Πέμ Μάιος 02, 2013 12:09 pm
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
- Τοποθεσία: κατερινη
Re: Barista's Milk
δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα εαν παρειςοποιοδηποτε γαλα διαρκειας και το εχεις στο ψυγειο αφου το ανακατεψεις με την φραπαδιερα το βαλεις στον ατμο γινεται μπαρουτι
- Artisti
- Δημοσιεύσεις: 3314
- Εγγραφή: Κυρ Φεβ 17, 2013 7:35 pm
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
- Τοποθεσία: West Side over the river
Re: Barista's Milk
Μέχρι τώρα οι επαγγελματίες προτιμούσαν και το Nounou μακράς διαρκείας.
Το έπιασαν αυτοί και το πήγαν ενα βήμα παραπέρα.Ισως ξεκινήσουν και αλλες γαλακτοβιομηχανιες παρόμοιο προιόν αν εχει διάδοση στην αγορά.
Στα συν είναι η Ελληνική παραγωγή παρότο προιόν πολυεθνικής.
http://www.greekfood.tv/noynoy-barista- ... -6240.html
Το έπιασαν αυτοί και το πήγαν ενα βήμα παραπέρα.Ισως ξεκινήσουν και αλλες γαλακτοβιομηχανιες παρόμοιο προιόν αν εχει διάδοση στην αγορά.
Στα συν είναι η Ελληνική παραγωγή παρότο προιόν πολυεθνικής.
http://www.greekfood.tv/noynoy-barista- ... -6240.html