Σελίδα 1 από 1

Barista's Milk

Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 13, 2014 10:47 pm
από Artisti
Μίλησα με εναν φίλο σήμερα και μου είπε ότι οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν ένα ειδικά φτιαγμένο γάλα με ιδανική αναλογία λιπαρών πρωτεινης για την παρασκευή αφρόγαλου.

http://www.fussfreecooking.com/recreati ... -giveaway/

http://www.alomega.gr/product_info.php?products_id=474

Re: Barista's Milk

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιουν 14, 2014 1:14 pm
από re4male
δεν ξερω για το συγκεκριμενο, αλλα εαν παρειςοποιοδηποτε γαλα διαρκειας και το εχεις στο ψυγειο αφου το ανακατεψεις με την φραπαδιερα το βαλεις στον ατμο γινεται μπαρουτι :a013:

Re: Barista's Milk

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 19, 2014 12:24 pm
από Artisti
Μέχρι τώρα οι επαγγελματίες προτιμούσαν και το Nounou μακράς διαρκείας.
Το έπιασαν αυτοί και το πήγαν ενα βήμα παραπέρα.Ισως ξεκινήσουν και αλλες γαλακτοβιομηχανιες παρόμοιο προιόν αν εχει διάδοση στην αγορά.
Στα συν είναι η Ελληνική παραγωγή παρότο προιόν πολυεθνικής.

http://www.greekfood.tv/noynoy-barista- ... -6240.html