Νομίζω ότι αν κοιτάς τι γίνεται μέσα στη γαλατιέρα και έχεις το χέρι σου από κάτω για να ελέγχεις εμπειρικά τη θερμοκρασία, θα τα καταφέρεις. Το γάλα και το σκεύος να είναι κρύα (όχι κατεψυγμένα, αλλά κρύα) για να έχεις περισσότερο χρόνο πριν βράσει το γάλα. Επίσης, κάτι που μου διέφυγε: γάλα που έβρασε προηγουμένως ΔΕΝ γίνεται αφρόγαλα, οπότε δεν αρκεί να το αφήσεις να κρυώσει και να προσπαθήσεις ξανά -- πρέπει να βάλεις και κάμποσο καινούργιο.Katerina-1- έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Μακάρι να μου γινόταν σαν μαρέγκα δεν θα με πείραζε.
Έχω διαβάσει άπειρες οδηγίες, έχω βιντεάκια αλλα αν δεν σου δείξει κάποιος ζωντανά να το φτιάχνεις και να σε παρακολουθεί, είναι πολύ δύσκολο να μαθευτεί.
Πάω να πάρω καινούρια γάλατα και να ξεκινήσω την εκπαίδευση ξανά απο την αρχή.
Αν πάλι δε σου βγαίνει, θα βρεθεί κάποιος απ' το γκρούπ να σου κάνει live demo. Αλλιώς να το κλείσουμε το μαγαζί...
-Χ