Σελίδα 1 από 1

Γάλα για cappuccino

Δημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 11, 2013 6:45 pm
από gotigreco
Ρε παιδιά είναι λίγο άσχετο αλλά σημαντικό για μένα. Καταρχήν πόση ποσότητα γάλα πρέπει να βάζουμε στο δοχείο για να φτιάξουμε το αφρόγαλα, και εάν το υπολειπόμενο αφρόγαλα το κρατάτε (στο ψυγείο) για επόμενη παρασκευή αφρόγαλου. Thanks.

Re: Γάλα για cappuccino

Δημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 11, 2013 7:10 pm
από G.K

Re: Γάλα για cappuccino

Δημοσιεύτηκε: Δευ Ιαν 14, 2019 7:03 pm
από Takis
φίλοι να μοιραστώ ένα τιπ,
περιμένοντας φίλο να πιούμε καφέ, γνωρίζοντας πως εκείνος πίνει εσπρέσο με γάλα,
βάζω μια αλουμινένια μεριδούλα πάνω απ΄τη μηχανή, (στη πλάκα που ακουμπάμε
φλιτζάνια για ζέσταμα) η οποία ζεσταίνεται κι έχει καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα
πιστεύω για όσους πίνουν με γάλα τον καφέ τους !

Re: Γάλα για cappuccino

Δημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 15, 2019 10:07 am
από PublicDomain
το εβαπορέ δε πάει με το εσπρέσσο κατά τη γνώμη μου

έκλεψα την πατέντα από αλλού και προσθέτω ποσότητα ζεστού φρέσκου γάλακτος σε διπλό εσπρέσο και είναι μια καλή εμπειρία.

κανονικά θέλει πολύ μικρή ποσότητα κάπου στο 5-10% αλλά στο σπίτι σου βάζεις όσο θες ανάλογα με τη στιγμή!

π.χ. μετά το φαγητό ένα εσπρέσο με πάρα πολύ λίγο γάλα φρέσκο ζεστό.