+10y.v έγραψε:...
Αλλη άποψη έχεις τώρα για το 8 και άλλη θα έχεις αργότερα.
Και γι αυτό πολλές φορές λέω κυρίως για το topic με την παρουσίαση καφέδων να δίνεται βαρύτητα στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις κάποιου μέλους και όχι στις πρώτες.
+10y.v έγραψε:...
Αλλη άποψη έχεις τώρα για το 8 και άλλη θα έχεις αργότερα.
Ιωσήφ έχω πιεί καφέ με αφρόγαλο απο τέτοια συσκευή και το βρίσκω ίδιο με αυτό του μίξερ φραπέ ζεσταμένο στο μπρίκι.Ίσως και καλύτερο γιατί θα το προσέξεις παραπάνω.afonic έγραψε:Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου, απλά λέω πως άμα είναι να συζητήσουμε για τις αφρογαλιέρες, να μιλήσουμε για το αφρόγαλα και την ευκολία χρήσης. Το "δεν με νοίαζει τι αφρόγαλα κάνουν ή δεν κάνουν είναι άχρηστες και ακριβές" δεν προάγει ακριβώς την συζήτηση..
Δε καταλαβαίνω τη διαδικασία που εννοείς με θέρμανση. Μπορώ να σου εξηγήσω όμως ακριβώς τι γίνεται όταν χρησιμοποιούμε το ακροφύσιο και ίσως να απαντήσεις εσύ στην ερώτησή σου.Christos έγραψε:Κώστα θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση,
Μήπως γνωρίζεις εάν υπάρχει κάποια θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στο αφρόγαλα που κάνουμε με steaming και σε αυτό που γίνεται με θέρμανση και (ταυτόχρονη ή μη) ανάδευση;