camping espresso

Όλος ο έλεγχος της εκχύλισης στα χέρια σας. Απαιτούν πολύ χρόνο εκμάθησης αλλά ανταμείβουν με κορυφαίο espresso.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cosini
Δημοσιεύσεις: 400
Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
Όνομα: Δημητρης
Μηχανή:: Cosini DB espresso
2η Μηχανή:: Cosini Lever machine
Μύλος:: Baratza Sette 270Wi
2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
Οι καφέδες μου:: all
Τοποθεσία: αθηνα
Επικοινωνία:

camping espresso

Δημοσίευση από cosini » Πέμ Αύγ 04, 2022 10:50 am

.
Μία κατασκευἠ για ποιοτικά εσπρεσσἀκια στήν εξοχή . :coffee:
Αποτελείται απο μύλο , χειροκίνητη μηχανή , θερμόμετρο , και ζυγαριά ακριβείας .
Το μὀνο που χρειἀζεται είναι κόκκοι καφέ :lick: και ζεστό νερό , επίσης καλἠ παρέα :oneup:

Γιά καλύθτερη ανάλυση εικόνων δείτε εδώ , https://ibb.co/album/HFNBvS .
Συνημμένα
ResizerImage468X832.jpg
ResizerImage468X83.jpg
ResizerImage468X8.jpg
ResizerImage397X705.jpg
ResizerImage374X664.jpg
ResizerImage327X581.jpg
Resizer.jpg
fdgfg.jpg
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση

Άβαταρ μέλους
todoornot
Δημοσιεύσεις: 337
Εγγραφή: Παρ Ιαν 27, 2017 10:58 pm
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Flair Pro 2
Μύλος:: DF64, SSP cast burrs
2ος Μύλος:: Aergrind
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: camping espresso

Δημοσίευση από todoornot » Πέμ Αύγ 04, 2022 11:46 am

:oneup: Μερακλίδικα πράγματα! Με το καλό να μπει σε υπηρεσία στο προβλεπόμενο περιβάλλον του, αν δεν έχει γίνει ήδη...

Εντυπώσεις από τη "μηχανή"; Το θερμόμετρο δεν θα μπορούσε και να λείπει μετά από λίγες δοκιμές στο σπίτι;

Άβαταρ μέλους
cosini
Δημοσιεύσεις: 400
Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
Όνομα: Δημητρης
Μηχανή:: Cosini DB espresso
2η Μηχανή:: Cosini Lever machine
Μύλος:: Baratza Sette 270Wi
2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
Οι καφέδες μου:: all
Τοποθεσία: αθηνα
Επικοινωνία:

Re: camping espresso

Δημοσίευση από cosini » Πέμ Αύγ 04, 2022 2:42 pm

Σε ευχαριστὠ , όσο για το θερμόμετρο μου χρειάζεται γιατί εδώ στην παραλία ζεσταίνω νερό σε γκαζάκι και πρέπει να ξέρω την θερμοκρασία στο μπρίκι ώστε να το σβήσω όταν πρέπει .
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση

Απάντηση