Αντιμετωπίζω το εξής θέμα:
Όταν η μηχανή ζεσταίνεται και φθάσει 1bar κ κόβει ο θερμοστάτης γίνεται το εξής
1) ο λεβιές σηκώνεται με δυσκολία προς τα επάνω, σαν να συμπιέζει, και ταυτόχρονα κατεβαίνει κάτω μόνος του αν τον αφήσεις στο άνω σημείο. Σε τραβάει κάτω δλδ
2) όταν φθάνει στο άνω σημείο βγαίνει απ' τη σίτα με πίεση, αέρας και νερό, με έντονο θόρυβο από τον αέρα σαν φυσιγμα..
Σας παρακαλώ τα φώτα σας οι ειδικοί της la pavoni
Πρόβλημα με la Pavoni Professional
- cosini
- Δημοσιεύσεις: 400
- Εγγραφή: Παρ Ιουν 16, 2017 10:57 am
- Όνομα: Δημητρης
- Μηχανή:: Cosini DB espresso
- 2η Μηχανή:: Cosini Lever machine
- Μύλος:: Baratza Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: HRM 350 ROASTING
- Οι καφέδες μου:: all
- Τοποθεσία: αθηνα
- Επικοινωνία:
Re: Πρόβλημα με la Pavoni Professional
Κάνε κάποιες δοκιμές όπως να ανοίξεις πρίν λίγο τον ατμό να φύγει η πολύ πίεση .
Επίσης ίσως χρειάζεται σέρβις - καθαρισμό ,η μπορεί να έχει λυθεί για σέρβις κ να έχει μπει κἀτι ανάποδα .
Ενα πολὐ σημαντικό ακόμη να δουλεύει η βαλβίδα ασφαλεἰας .
Επίσης ίσως χρειάζεται σέρβις - καθαρισμό ,η μπορεί να έχει λυθεί για σέρβις κ να έχει μπει κἀτι ανάποδα .
Ενα πολὐ σημαντικό ακόμη να δουλεύει η βαλβίδα ασφαλεἰας .
5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση