...η μικρή Ιταλίδα έχει λαδωθεί και πλέον δουλεύει πιο στρωτά.
Τα καφεδάκια από χθες τείνουν να έχουν μια αποδεκτή συνέπεια -εφόσον προσέχω και εγώ- και καταναλώνονται μια χαρά.
Φαντάζομαι με βελτίωσή μου θα ανταμειφθώ επιπλέον.
Στο αφρόγαλα έχω το θεματάκι μου (η καλή μου θέλει τη γαλατίλα της με τον καφέ) και πρέπει να προπονηθώ εντατικά...
πολύτιμες οι συμβουλές του Στέλιου, αλλά και ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ.
ευχαριστώ,
Νάσος
boiler La Pavoni Europiccola
Όλος ο έλεγχος της εκχύλισης στα χέρια σας. Απαιτούν πολύ χρόνο εκμάθησης αλλά ανταμείβουν με κορυφαίο espresso.
Επιστροφή στο “ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (Lever Espresso Machines)”
Μετάβαση σε
- FORUMS
- ↳ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
- ↳ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ESPRESSO
- ↳ Cappuccino & Latte Art.
- ↳ Freddo, Freddo Cappuccino, και λοιπές συνταγές καφέ.
- ↳ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣ
- ↳ ΜΗΧΑΝΕΣ ESPRESSO
- ↳ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ
- ↳ MODS espresso μηχανών
- ↳ ΥΠΕΡΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ
- ↳ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ Ε61 GROUP
- ↳ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ (Lever Espresso Machines)
- ↳ ΜΥΛΟΙ
- ↳ ΚΑΦΕΔΕΣ από Taresso
- ↳ ΚΑΦΕΔΕΣ από Cup10 Coffee Roaster
- ↳ ΚΑΦΕΔΕΣ από Round Cup
- ↳ ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΑΦΕΔΩΝ
- ↳ HOME ROASTING
- ↳ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ barista.gr
- ↳ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ baristatools.gr
- ↳ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GREEKESPRESSO.GR
- ↳ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ↳ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- ↳ WELCOME
- ↳ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FORUM
- ↳ CHITCHAT
- ↳ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
- ↳ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ
- ↳ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ
- ↳ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ