Δημοσίευση
από Luckees » Τρί Οκτ 15, 2019 11:35 am
Προσωπικά το puck του μου φαίνεται φυσιολογικό εκτός από την περιφέρεια.
Εννοείται πως πρέπει να υπάρχει κενό ανάμεσα στη σίτα και το ελέγχουμε με τον τρόπο που ανέφερες, αλλά και πάλι τα 19g δε νομίζω οτι είναι τόσα πολλά για να ακουμπάνε. Ίσως αν η σίτα της ecm κατεβαίνει αρκετά χαμηλά.
Τώρα σε οτι αφορά τα μαγαζιά, δεν ασχολούνται ούτε με ζύγισμα ούτε με όγκους γιατί έχουν προ-ρυθμισμένες δόσεις βάσει χρόνου. Στο σπίτι όμως, όπου θέλουμε να έχουμε μετρήσιμο μέγεθος και κυρίως επαναληψιμότητα, τα γραμμάρια είναι πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος μέτρησης (ειδικά για έναν αρχάριο). Στα ml πρέπει να συνυπολογίσεις τον όγκο της κρέμας, ένα στοιχείο που επηρεάζεται από το πόσο φρέσκος είναι καφές και κατά συνέπεια μπορεί να δώσει διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά σε σχέση με το κυρίως σώμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Luckees την Τρί Οκτ 15, 2019 11:36 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.