το πρόβλημα είναι το εξής, περιμένεις 40 λεπτά να ισορροπήσει το σύστημα πχ στους 95 βαθμούς και κάνεις τα 2 εσπρέσο σουSpacof έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 30, 2020 1:32 pm
Γενικά αν βγάζεις 2 cappuccino στη σειρά με καλύπτει για την χρήση που θέλω, τώρα αν πέσω στην περίπτωση που έχω επισκέψεις και πρέπει να φτιάξω παραπάνω, πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να μεσολαβήσει για να φτιάξω άλλο ένα σετ των δύο, κανά 4λεπτο μέχρι να ζεσταθεί το νερό στο boiler εκ νέου και να πιασει θερμοκρασία το group (φαντάζομαι θα έχει πτώση στην θερμοκρασία ή παραμένει σταθερή;)
Κάτι άλλο που παρατήρησα στην Bezzera είναι ότι δεν έχει αυτόματη αναπλήρωση το boiler, πέρα από ότι θα πρέπει να φροντίζω εγώ να το γεμίζω, επηρεάζει κάτι αρνητικά ή θετικά;
στην συνέχεια ζητάς θερμοκρασία ατμού πχ 120 βαθμούς και έχεις ατμό για 2 καπουτσίνο περίπου
μετά είτε το γεμίζεις λίγο το boiler και φτιάχνεις 2 χ αφρόγαλα είτε το γυρνάς πάλι πίσω σε καφέ κάνεις και εκτόνωση και όταν πιάσεις ξανά τους 95 με΄τα φτιάχνεις αφρόγαλα κλπ
στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά βίντεο ρίξε μια ματιά...
πρέπει να είσαι σίγουρος για το τι θες να κάνεις και όλα αυτά κοστίζουν αρκετά και αν κολλήσεις σε μία μηχανή μετά δύσκολα αλλάζεις!
αν σου φαίνεται μια μηχανή ακριβή τώρα φαντάσου πόσο ακριβή θα γίνει εάν πάρεις λάθος μηχανή πας να την πουλήσεις και μετά να πάρεις αυτή που θες! χώρια που η λάθος μηχανή θα σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια κλπ κλπ
δες τα βιντεο στο youtube
ναι στη bezzera όταν είσαι σε ατμό πρέπει μετά να γεμίσεις το boiler εσύ και να έχεις πάντα την αίσθηση του που βρίσκεσαι...