Set Μηχανη και Μυλος
Set Μηχανη και Μυλος
Γεια σε ολους, την συμβουλη σας θελω, ειμαι αναμεσα
στην PL41 PLUST PID και την PL41TEM Pi, τα βασικα που βλεπω ειναι μανομετρο vs 58mm και 300ml, τι ειναι πιο σημαντικο?
σε μυλο ειμαι αναμεσα σε Ascaso I Mini i1 και Eureka Mignon Specialita, η χρηση ειναι για espresso. Αξιζει τα 100ευρω παραπαναω η Eureka? Μηπως καποια αλλη?
στην PL41 PLUST PID και την PL41TEM Pi, τα βασικα που βλεπω ειναι μανομετρο vs 58mm και 300ml, τι ειναι πιο σημαντικο?
σε μυλο ειμαι αναμεσα σε Ascaso I Mini i1 και Eureka Mignon Specialita, η χρηση ειναι για espresso. Αξιζει τα 100ευρω παραπαναω η Eureka? Μηπως καποια αλλη?
- brexei
- Όνομα: Αδάμ
- Μηχανή:: Lelit PL41em
- 2η Μηχανή:: V60 ceramic
- Μύλος:: Mahlkoenig Vario
- Οι καφέδες μου:: Δοκιμάζω...
Re: Set Μηχανη και Μυλος
Αν την πάρεις απο Barista.gr μπορεις να τους ζητήσεις με λίγα χρήματα παραπάνω να σου εγκαταστήσουν και μπαρόμετρο. Είναι σχετικά εύκολο και δε θα σου ακυρώσει την εγγύηση αν το κάνουν αυτοί πριν τη στείλουν. Επικοινώνησε μαζί τους να το ρωτήσεις πριν αποφασίσεις τελικά.
Τελεια! Σε ευχαριστω πολυ για την πληροφοριαbrexei έγραψε: ↑Τετ Φεβ 26, 2020 9:17 amΑν την πάρεις απο Barista.gr μπορεις να τους ζητήσεις με λίγα χρήματα παραπάνω να σου εγκαταστήσουν και μπαρόμετρο. Είναι σχετικά εύκολο και δε θα σου ακυρώσει την εγγύηση αν το κάνουν αυτοί πριν τη στείλουν. Επικοινώνησε μαζί τους να το ρωτήσεις πριν αποφασίσεις τελικά.
Για τον μυλο καποιος που εχει αποψη? Ευχαριστω!
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Υπάρχει έκπτωση αν αγοραστεί ο μύλος μαζί με την μηχανή.
Λοιπον, οσο το ψαχνω
χειροτερα γινεται, δεν μπορω να αποφασισω
Παω μπρος πισω αναμεσα σε PLUST PID, ECM Classica PID, Unica PID, Expobar Brwetus η καποια ΗΧ, δηλαδη τα παντα ολα.
Τι σκεφτομαι¨(να το κοψω...)
1. Ποτε δεν πινω γαλα, αλλα δεν θα με χαλαγε η δυνατοτητα για φιλους
2. Ασχετος, θα ειναι η πρωτη μηχανη. Θα το μετανιωσω αν παρω κατι πολυ complicated?
3. Μου αρεσει εμφανισιακα η ECM Classica PID, και γενικα ειμαι της αποψης παρε κατι καλο μια φορα, αξιζει σε σχεση με μια PLUST PID? Για λιγα ακομα ευρωπουλα μηπως να παρω την Expobar παρολο το 1.?
Παω μπρος πισω αναμεσα σε PLUST PID, ECM Classica PID, Unica PID, Expobar Brwetus η καποια ΗΧ, δηλαδη τα παντα ολα.
Τι σκεφτομαι¨(να το κοψω...)
1. Ποτε δεν πινω γαλα, αλλα δεν θα με χαλαγε η δυνατοτητα για φιλους
2. Ασχετος, θα ειναι η πρωτη μηχανη. Θα το μετανιωσω αν παρω κατι πολυ complicated?
3. Μου αρεσει εμφανισιακα η ECM Classica PID, και γενικα ειμαι της αποψης παρε κατι καλο μια φορα, αξιζει σε σχεση με μια PLUST PID? Για λιγα ακομα ευρωπουλα μηπως να παρω την Expobar παρολο το 1.?
- Luckees
- Όνομα: Αποστόλης
- Μηχανή:: Rocket R58
- 2η Μηχανή:: Oscar ήταν και πάει
- Μύλος:: Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: Compak K3,Hario Mini
- Οι καφέδες μου:: Taresso, Kudu, Taf, Distretto
Δεν υπάρχει complicated μηχανή, απλά διαφορετικές κατασκευαστικές φιλοσοφίες-πρακτικές.
Αν δεν πίνεις πολύ γάλα δεν χρειάζεσαι hx. Από την άλλη μια sb σε παρέα φίλων που θα θέλουν ταυτόχρονα γαλακτερούς καφέδες, δεν θα αποδώσει. Σκέψου ποιες είναι οι προτεραιότητές σου. Από αυτές που κοιτάς πάντως η ECM έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Αν δεν πίνεις πολύ γάλα δεν χρειάζεσαι hx. Από την άλλη μια sb σε παρέα φίλων που θα θέλουν ταυτόχρονα γαλακτερούς καφέδες, δεν θα αποδώσει. Σκέψου ποιες είναι οι προτεραιότητές σου. Από αυτές που κοιτάς πάντως η ECM έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
- panos0121
- Όνομα: Πανος
- Μηχανή:: gaggia classic pid
- Μύλος:: Compak K10 conic
- Οι καφέδες μου:: pianeta
Εγώ θα σου έλεγα τα λεφτά που κοιτάς να ρίξεις παραπάνω για μηχανή, ριξτα στο μύλο.. Θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά που θα δεις στο φλιτζάνι.. Το έζησα πρόσφατα και μπορώ να στο πω με σιγουριά... Η δική μου πρόταση είναι bezzera unica pid και niche zero.. Και αν δεν βγαίνεις PLUST pid και niche zero..
- Luckees
- Όνομα: Αποστόλης
- Μηχανή:: Rocket R58
- 2η Μηχανή:: Oscar ήταν και πάει
- Μύλος:: Sette 270Wi
- 2ος Μύλος:: Compak K3,Hario Mini
- Οι καφέδες μου:: Taresso, Kudu, Taf, Distretto
...ή ακόμα καλύτερα ecm+niche!
Την Unica απο που? Στο Kudu δεν υπαρχει, την βρισκω με 983 απο Ιταλια
Unica + Niche Zero κοστιζει περιπου οσο ECM Classica PID + Eureka Mignon Specialita.
Ποιο σετ απο τα δυο καλυτερα?
Unica + Niche Zero κοστιζει περιπου οσο ECM Classica PID + Eureka Mignon Specialita.
Ποιο σετ απο τα δυο καλυτερα?
- panos0121
- Όνομα: Πανος
- Μηχανή:: gaggia classic pid
- Μύλος:: Compak K10 conic
- Οι καφέδες μου:: pianeta
Για μένα. . Αφού, απ ότι φαίνεται, το επιτρέπει το μπάτζετ σου..ακατέβατα niche zero.. και από τις μηχανές, ότι σε βγάζει η τσέπη σου, από αυτές που ανεφερες..εξαιρετικες επιλογές όλες..