Αν έχεις ήδη έναν μύλο κατάλληλο για espresso και όρεξη για διάβασμα και ψάξιμο πάνω στη διαδικασία παρασκεύης του σωστού espresso τότε εγώ θα σου πρότεινα να μαζέψεις κάνα 100αρικο ακόμη και να περιμένεις να βγει κάποια αγγελία για μεταχειρισμένη μηχανή τύπου gaggia classic ή κάποια lelit Anna.Klosnic έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 2:49 pmΚαλησπέρα καλώς σας βρηκα.ειμαι ανάμεσα στο να πάρω την dedica - gran style- και deluxe από gaggia .ξέρω ότι δεν θα βγάλουν εσπρέσσο "κανονικό" αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.να πάρω λοιπόν την dedica που δεν έχει boiler ή gaggia gran deluxe μαλλον που έχουν boiler?ή πιστεύετε σε αυτήν την κατηγορία δεν αξίζει καν και θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την γεύση με μια εσπρεσιερα με κάψουλες ,πίνω και fredo kai cappuccino.σε περίπτωση που πάω σε dedica ή gaggia έχω και μύλο.οποτε αξίζει ο κόπος να κόβω καφέ πλύσιμο χρονος κλπ η να πάω σε κάψουλες;
Το αν αξίζει τον κόπο, το χρόνο και το κόστος εσύ μόνος σου θα το απαντήσεις γιατί έχεις μπει σε ένα φόρουμ που υπάρχουν άτομα που έχουν επενδύσει 2000 ευρώ για να πίνουν καλό espresso οπότε καταλαβαίνεις ότι όλα είναι σχετικά!
Σύγκριση ανάμεσα σε μηχανή όπως αυτές που σου προανέφερα συν ποιοτικό μύλο και στις κάψουλες δεν υφίσταται. Είναι εντελώς άλλος πλανήτης.