Σελίδα 1 από 2

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 7:22 pm
από MariosPap
Καλησπέρα!
Πρόσφατα ανακάλυψα το σάιτ και ομολογώ πως δεν γνώριζα πόση γνώση και δουλειά απαιτεί ένα φλιτζάνι εσπρέσσο. Η ερώτηση μου ίσως εκνευρίσει κάποιους (όλους;) από εσάς. Πρόσφατα από αγορές μου σε μεγάλο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη απέκτησα δωροεπιταγή 200 ευρώ. Μιας και οι γονείς μου πρόσφατα βγήκαν στη σύνταξη είπα να τους πάρω δώρο μία μηχανή εσπρέσσο να 'παίζουν'. Δεν είναι απαιτητικοί στον καφέ, με ελληνικό και φραπέ την έβγαζαν πάντα, οπότε είπα να τους αναβαθμίσω λιγάκι. Είπα να δώσω έξτρα γύρω στα 50 ευρώ για έναν μύλο και τάμπερ (δύσκολες οι εποχές, δεν μου περισσεύουν και πολλά δυστυχώς!). Το μπάτζετ μου είναι απόλυτο και δεν αλλάζει. Έχω δει κάποιες της Delonghi αλλά δεν ξέρω ποια τελικά να προτιμήσω. Στο μαγαζί μου πρότειναν την ec680. Αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τέτοιες μηχανές μπορεί να με βοηθήσει;;; Συν σχόλια για το αφρόγαλα που βγάζει η κάθε μηχανή!
Σας ευχαριστώ!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 9:10 pm
από Artisti
To.θέμα δεν είναι μόνο η μηχανή αλλά και έχουν όρεξη και μεράκι να παιδευτούν για να κάνουν ένα καλό εσπρέσσο.
Και φυσικά να πάρουν και τον απαραίτητο μύλο.
Διαφορετικά πάρε τους κάψουλα illy θα πληρώνουν κάτι παραπάνω αλλά θα είναι ευκολη η διαδικασία.

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 9:43 pm
από MariosPap
Φυσικά και κάνω την αγορά επειδή θέλουν να κάνουν τέτοιου είδους καφέδες στο σπίτι!! Ποια μηχανή προτείνετε και ποια είναι η άριστη επιλογή μύλου μέχρι 50 ευρώ; Έχω σκοπό να τον πάρω από άμαζον που είναι πολύ πιο οικονομικοί!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 10:18 pm
από leon68
Αν δεν ειναι απαιτητικοι στον καφε,παρε μια καψουλομηχανη,παρε και ταμπλετες illy και αφησε τους να απολαυσουν την συνταξη τους!Μην τους βαζεις στην διαδικασια να παιδευονται!!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 10:25 pm
από MariosPap
Βρε παιδιά γτ δεν απαντάει κανείς στην ερώτησή μου;; Θέλουν να ασχοληθούν, απλά δεν έχουν το δικό σας πάθος για να δώσουν μία μικρή περιουσία που απαιτείται για να αγοράσουν ένα καλό πακέτο. Διαθέτω λοιπόν 200 ευρώ από δωροεπιταγή συν άλλα περίπου 50 για έναν μύλο και τάμπερ. Κάποια πρόταση;; Σας παρακαλώ απαντήστε μου στις δύο παραπάνω ερωτήσεις, μην μου δίνεται εναλλακτικές!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 10:41 pm
από leon68
Παρε την πιο φθηνη GAGGIA η μια SAECO (ειναι ιδιες) περιπου 140 και εναν χειροκινητο porlex και ειναι μια χαρα.Ταμπερ δεν χρειαζεται,εχουν οι μηχανες στο κουτι τους

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 10:47 pm
από leon68

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 11:16 pm
από MariosPap
Δεν είναι λιγάκι 'φτηνή ; Αν πήγαινα στην delonghi eco311 ή στην ec680; Μου φαίνεται τουλάχιστον η κατασκευή τους καλύτερη....

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 11:30 pm
από leon68
Η gaggia φτιαχνει μονο μηχανες καφε.Σιγουρα εχει πιο πολυ πειρα.Θα αγοραζες πχ αυτοκινητο μαρκας black and decker?

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Ιουν 05, 2016 11:40 pm
από MariosPap
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες...Αλλά μιας και πάω 'τζάμπα' μέχρι τα 200 γτ να μην τα εκμεταλλευτώ στο έπακρον; Δυστυχώς το κατάστημα δεν φέρνει gaggia... οπότε ανάμεσα σε Philips και Delonghi, είναι καλύτερη η πρώτη; Είχα την εντύπωση ότι η ec680 είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά... Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος!