Gaggia Pure, Evolution ή Color;
-
pearl jam
Gaggia Pure, Evolution ή Color;
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να με δώσετε τα φώτα σας για το ποια μηχανή να επιλέξω ανάμεσα στις Gaggia Pure, Evolution και Color; Eίναι η δεύτερη μηχανή που θα πάρω μετά από μία Krups. Ο μύλος που έχω είναι ένας από το Starbucks.
Θα ήθελα να με δώσετε τα φώτα σας για το ποια μηχανή να επιλέξω ανάμεσα στις Gaggia Pure, Evolution και Color; Eίναι η δεύτερη μηχανή που θα πάρω μετά από μία Krups. Ο μύλος που έχω είναι ένας από το Starbucks.
-
pearl jam
Re: Gaggia Pure, Evolution ή Color;
Έχω καταλάβει ότι από τη baby και πάνω είναι τα standards, επειδή όμως δε θα με έλεγα και πολύ επιμελή άνθρωπο όσον αφορά τα πράγματα μου, θα ήθελα να δώσω ένα μέσο ποσό. Η σημαντική διαφορά ανάμεσα σε αυτές και την baby ποια είναι;
-
woodsman43
Σε πρωτη φαση συμπληρωνεις το προφιλ σου συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ.Καλως ηρθες.
-
translator
Αν δεν είσαι επιμελής με μηχανή και μύλο καλύτερα πάρε καψουλομηχανή...
- After
- Όνομα: Γιωργος
- Μηχανή:: Rancilio Epoca st1
- Μύλος:: Mazzer Major
- Οι καφέδες μου:: Hello Africa
Εχω δει evolution να πωλειται 50€ ακριβοτερα απο baby, οποτε αν ψαξεις σιγουρα θα βρεις κατι 
Aν ειχε λαλια ο νεροχυτης.........
-
pearl jam
Δεν ξέρω πως να συμπληρώσω το προφίλ μου, οπότε σας συστήνομαι επι τόπου.
Είμαι η Αφροδίτη, μεγάλωσα στα Γιάννενα και τώρα μένω Παπάγου. Είμαι ψυχολόγος και δουλεύω με αυτιστικά παιδιά και γενικά μεσα στην ειδική αγωγή.
Με βοηθάει πολύ το φόρουμ σας και με έσωσε από το να πάρω μία καφετιέρα στην τύχη.
Λοιπόν καψουλομηχανή δε θέλω να πάρω γιατί με προβληματίζει τό ότι σε όλες αυτές τις μηχανές περνάει καυτό νερό μέσα από την πλαστική κάψουλα, κάτι που θεωρώ είναι βλαβερό για την υγεία (λόγω έκκρισης δισφαινόλης). Από την άλλη η χάρτινες ταμπλέτες είναι ακριβούτσικες και δεσμεύουν αρκετά
Έπειδή βλέπω ότι η gaggia χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης σε αυτό το φόρουμ αποφάσισα να πάρω gaggia. Το media markt δίνει την color με 120 ευρώ. Τώρα αν η baby έχει μεγάλη διαφορά στην παραγωγή καφέ και κυρίως τη γεύση του (η εμφάνιση και δε με νοιάζει τόσο μιας και όπως είπα είμαι τσαπατσούλα) να την πάρω.
Είμαι η Αφροδίτη, μεγάλωσα στα Γιάννενα και τώρα μένω Παπάγου. Είμαι ψυχολόγος και δουλεύω με αυτιστικά παιδιά και γενικά μεσα στην ειδική αγωγή.
Με βοηθάει πολύ το φόρουμ σας και με έσωσε από το να πάρω μία καφετιέρα στην τύχη.
Λοιπόν καψουλομηχανή δε θέλω να πάρω γιατί με προβληματίζει τό ότι σε όλες αυτές τις μηχανές περνάει καυτό νερό μέσα από την πλαστική κάψουλα, κάτι που θεωρώ είναι βλαβερό για την υγεία (λόγω έκκρισης δισφαινόλης). Από την άλλη η χάρτινες ταμπλέτες είναι ακριβούτσικες και δεσμεύουν αρκετά
Έπειδή βλέπω ότι η gaggia χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης σε αυτό το φόρουμ αποφάσισα να πάρω gaggia. Το media markt δίνει την color με 120 ευρώ. Τώρα αν η baby έχει μεγάλη διαφορά στην παραγωγή καφέ και κυρίως τη γεύση του (η εμφάνιση και δε με νοιάζει τόσο μιας και όπως είπα είμαι τσαπατσούλα) να την πάρω.
- Faunos
- Όνομα: Θάνος
- Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Graef CM 81
- Οι καφέδες μου:: Στο ψάξιμο...
Καλησπέρα Αφροδίτη,
Αν είσαι ψυχολόγος, έχεις μεγαλώσει στα Γιάννενα, τώρα μένεις Παπάγου, δουλεύεις με αυτιστικά παιδιά και το επίθετό σου ξεκινά από "Κου.....", τότε σε καλωσορίζω στο φόρουμ!
Είμαστε συνάδελφοι, και μάλιστα, έχουμε τελειώσει και το ίδιο μεταπτυχιακό! Ο Θάνος είμαι! (απίστευτη σύμπτωση,ε;)
Λοιπόν, αν θες, πάρε με τηλέφωνο να πάμε για καφέ να σου εξηγήσω όσα θες για καφετιέρες, κλπ.
Μη βιαστείς να αγοράσεις μηχανή, έχεις να υπολογίσεις αρκετές παραμέτρους...που κοστίζουν. Άρα, πρέπει να κάνεις ένα συνολικό απολογισμό των εξόδων σου.
Τα υπόλοιπα από κοντά
Φιλιά!
Αν είσαι ψυχολόγος, έχεις μεγαλώσει στα Γιάννενα, τώρα μένεις Παπάγου, δουλεύεις με αυτιστικά παιδιά και το επίθετό σου ξεκινά από "Κου.....", τότε σε καλωσορίζω στο φόρουμ!
Είμαστε συνάδελφοι, και μάλιστα, έχουμε τελειώσει και το ίδιο μεταπτυχιακό! Ο Θάνος είμαι! (απίστευτη σύμπτωση,ε;)
Λοιπόν, αν θες, πάρε με τηλέφωνο να πάμε για καφέ να σου εξηγήσω όσα θες για καφετιέρες, κλπ.
Μη βιαστείς να αγοράσεις μηχανή, έχεις να υπολογίσεις αρκετές παραμέτρους...που κοστίζουν. Άρα, πρέπει να κάνεις ένα συνολικό απολογισμό των εξόδων σου.
Τα υπόλοιπα από κοντά
Φιλιά!
-
translator
Στα 120 ευρώ η Pure ή Color (ίδιες είναι) θεωρώ ότι είναι ευκαιρία.
Για σούπερ καφεδάκια θα χρειαστείς και:
1) φρεσκοψημένο καφέ
2) αξιόλογο μύλο
3) ζυγαριά υποδιαίρεσης του γραμμαρίου (τουλάχιστον στην αρχή)
4) tamper
5) αφαλατικό για τη μηχανή σου (το αργότερο διμηνιαίως)
Τα πρώτα 2 είναι σημαντικότερα από τη μηχανή.
Για σούπερ καφεδάκια θα χρειαστείς και:
1) φρεσκοψημένο καφέ
2) αξιόλογο μύλο
3) ζυγαριά υποδιαίρεσης του γραμμαρίου (τουλάχιστον στην αρχή)
4) tamper
5) αφαλατικό για τη μηχανή σου (το αργότερο διμηνιαίως)
Τα πρώτα 2 είναι σημαντικότερα από τη μηχανή.