Αγορά μηχανής Espresso
- PublicDomain
- Μηχανή:: Bezzera Unica PID
- 2η Μηχανή:: Lelit pl41 em
- Μύλος:: Niche Zero
- 2ος Μύλος:: Lelit PL043MMI
- Οι καφέδες μου:: caffeistas, hasbean, lasramblas
Re: Αγορά μηχανής Espresso
απλά είναι το ίδιο μοντέλο αλλά με μανόμετρο και κυρίως με PID
από άλλο μαγαζί δε γλυτώνεις το ΦΠΑ και αν το γλυτώνεις δεν αγοράζεις κάτι καλό πχ:
https://www.elektros.it/br/en/coffee_ma ... a-pid.html
στα 830€ αλλά πας σε άλλο επίπεδο...
από άλλο μαγαζί δε γλυτώνεις το ΦΠΑ και αν το γλυτώνεις δεν αγοράζεις κάτι καλό πχ:
https://www.elektros.it/br/en/coffee_ma ... a-pid.html
στα 830€ αλλά πας σε άλλο επίπεδο...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.e-spresso.gr
www.e-spresso.gr
-
tziminhio
- Όνομα: Θανάσης
- Μηχανή:: Lelit PL41 Tem
- Μύλος:: Eureka Mignon Inst.
Απο το μαγαζί στο αμαζον μου βγαινει στα 412€ με μεταφορικά. Τι εννοεις δεν αγοράζεις κατι καλο ? Για το συγκεκριμένο μοντέλο (Lelit Anna PL41TEM) μετά την lelit plus δεν λέμε οτι ειναι καλό μοντέλο ? Στα 830€ ανεβαίνουμε πάρα πολύ και αν είναι να δώσουμε και για μύλο , πρέπει να πάρουμε δάνειο.. 
- johnsin
- Όνομα: Ιωάννης
- Μηχανή:: Lelit pl41em Anna
- Μύλος:: Cunill Tranquilo
- 2ος Μύλος:: Mignon Specialita
- Οι καφέδες μου:: Mokka,Cup 10,Taf,Round Cup,Tareso
https://www.elektros.it/gr/en/coffee_ma ... a-pid.html Για Ελλάδα είναι παραπάνω κοιτάς Βραζιλία είπαμε είμαστε πλούσιοι εδώ στην Ελλάδα 
- PublicDomain
είπε ότι γλυτώνει το ΦΠΑ!johnsin έγραψε: ↑Τετ Δεκ 02, 2020 6:44 pmhttps://www.elektros.it/gr/en/coffee_ma ... a-pid.html Για Ελλάδα είναι παραπάνω κοιτάς Βραζιλία είπαμε είμαστε πλούσιοι εδώ στην Ελλάδα![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.e-spresso.gr
www.e-spresso.gr
- PublicDomain
αν είναι αξιόπιστος ο πωλητής εντάξει έχει μια διαφορά σε σχέση με Ελλάδα....tziminhio έγραψε: ↑Τετ Δεκ 02, 2020 6:41 pmΑπο το μαγαζί στο αμαζον μου βγαινει στα 412€ με μεταφορικά. Τι εννοεις δεν αγοράζεις κατι καλο ? Για το συγκεκριμένο μοντέλο (Lelit Anna PL41TEM) μετά την lelit plus δεν λέμε οτι ειναι καλό μοντέλο ? Στα 830€ ανεβαίνουμε πάρα πολύ και αν είναι να δώσουμε και για μύλο , πρέπει να πάρουμε δάνειο..![]()
www.e-spresso.gr
www.e-spresso.gr
-
tziminhio
- Όνομα: Θανάσης
- Μηχανή:: Lelit PL41 Tem
- Μύλος:: Eureka Mignon Inst.
Παιδιά σόρρυ αλλά δεν σας πιάνω.. Σε αυτά τα χρήματα είπα οτι δεν μπορώ να παίξω.. https://www.elektros.it/gr/en/coffee_ma ... a-pid.html
Στα 412€ βέβαια δεν έχει tamper, αλλά φαντάζομαι με κανα 30αρι βρίσκουμε απο Ελλάδα κάτι..
Στα 412€ βέβαια δεν έχει tamper, αλλά φαντάζομαι με κανα 30αρι βρίσκουμε απο Ελλάδα κάτι..
- PublicDomain
σου απάντησα ότι αν είναι αξιόπιστος ο πωλητής όντως έχει μια καλή οικονομική διαφορά σε σχέση με Ελλάδα....tziminhio έγραψε: ↑Τετ Δεκ 02, 2020 6:52 pmΠαιδιά σόρρυ αλλά δεν σας πιάνω.. Σε αυτά τα χρήματα είπα οτι δεν μπορώ να παίξω.. https://www.elektros.it/gr/en/coffee_ma ... a-pid.html
www.e-spresso.gr
www.e-spresso.gr
-
snow
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: Rocket Appartamento
- 2η Μηχανή:: Gaggia Classic 2003
- 2ος Μύλος:: Ascaso i mini i2
- Οι καφέδες μου:: Sant Eustachio, Passalacqua, Monte Alto,
Καλησπέρα χρειάζομαι και εγώ μια βοήθεια. Μέτα από αρκετά χρόνια gaggia classic 2003 με pid και αρκετές άλλες αναβαθμίσεις ims κτλ. και ascaso imini i2 μήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμιστώ. Το σκεπτικό μου: To boiler της gaggia μάλλον θέλει αλλαγή... Μου αρέσει ο καφές και περισσότερο η διαδικασία του. Θέλω να πίνω καλό καφέ σπίτι. Τώρα φτιάχνω 2 καφέδες το πρωί και 2 το απόγευμα περισσότεροι είναι freddo espresso , espresso, γάλα σχεδόν ποτέ. Πιστεύετε ότι αξίζει μια αναβάθμιση, σε SB πάλι γιατί η ΗΧ νομίζω δεν είναι για μένα, σε Bezzera Unica pid ή Ecm classika pid; Η διαφορά στη ποιότητα θα είναι μικρή και δεν θα καταλάβω τη διαφορά και την αξία; Τα χρήματα δεν περισσεύουν οπότε θα το σκεφτώ 2 φορές. Δεν είμαι και κανένας βαρίστα αλλά το προσπαθώ αρκετά και πιάνουν τα χέρια μου.
Τώρα
για μύλο επειδή μου αρέσουν οι γλυκόπιοτοι καφέδες,δε μπορώ να κόψω και τη ριμάδα τη ζάχαρη αν και βάζω ελάχιστη
πρέπει να πάω σε κωνικά μαχαίρια πάλι οι flat;Αυτό δεν το θυμάμαι. Με έναν niche zero είμαι οκ ή θα πρέπει να βρω έναν καλό μεταχειρισμένο στα χρήματά του niche γιατί η διαφορά με τον ascaso δεν θα είναι τόσο αισθητή στο αποτέλεσμα? Ελπίζω να μη σας ζάλισα πολύ και κάθε πρόταση και σκέψη δεκτή.
Τώρα
για μύλο επειδή μου αρέσουν οι γλυκόπιοτοι καφέδες,δε μπορώ να κόψω και τη ριμάδα τη ζάχαρη αν και βάζω ελάχιστη -
Zen308
- Όνομα: Θοδωρής
- Μηχανή:: Rancilio silvia pid
- Μύλος:: Cunill tranquiloTron
- 2ος Μύλος:: Sette 270& Forte
- Οι καφέδες μου:: KUDU, COMMERCIAL
Είσαι σε καλό δρόμο,βασει των αναγκών σου κι εγώ θα σου πρότεινα Bezzera Unica Pid.
Από μύλο, Niche Zero κι εκλεισες.
Μιλάμε για ένα budget 1600-1700E,αν ο niche περασει τελωνειο,ακομη μεγαλυτερο.
Από μύλο, Niche Zero κι εκλεισες.
Μιλάμε για ένα budget 1600-1700E,αν ο niche περασει τελωνειο,ακομη μεγαλυτερο.
- PublicDomain
υπάρχουν δύο σενάρια αναβάθμισης:
χωρίς τις ΗΧ στο προσκήνιο ή θα πας σε dual boiler αλλά να είσαι προετοιμασμένος οικονομικά
ή θα πας σε μια καλή Single Boiler με Ε61 & δυνατότητα flow control (optional)
βέβαια τα οικονομικά πάντα περιπλέκουν την κατάσταση και τις επιλογές όπως πχ η χαμηλή τιμή της Lelit και οι υψηλές τιμές των ECM και τώρα τελευταία της Unica.
στον μύλο τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί υπάρχει ο Niche Zero χωρίς ανταγωνισμό!
χωρίς τις ΗΧ στο προσκήνιο ή θα πας σε dual boiler αλλά να είσαι προετοιμασμένος οικονομικά
ή θα πας σε μια καλή Single Boiler με Ε61 & δυνατότητα flow control (optional)
βέβαια τα οικονομικά πάντα περιπλέκουν την κατάσταση και τις επιλογές όπως πχ η χαμηλή τιμή της Lelit και οι υψηλές τιμές των ECM και τώρα τελευταία της Unica.
στον μύλο τα πράγματα είναι πιο εύκολα γιατί υπάρχει ο Niche Zero χωρίς ανταγωνισμό!
www.e-spresso.gr
www.e-spresso.gr