tamper, knock box, ζυγαριά, καθαριστικά σε πρώτη φάση. Μετά, ανάλογα βλέπεις.. υπάρχουν ένα σωρό παρελκόμενα.
Αγορά μηχανής Espresso
-
tziminhio
- Όνομα: Θανάσης
- Μηχανή:: Lelit PL41 Tem
- Μύλος:: Eureka Mignon Inst.
Re: Αγορά μηχανής Espresso
Απο το 2013 μπαίνω κάθε μέρα στο foroum και παρακολουθώ τις απαντήσεις για τις εσπρεσσιερες, ασχετα που δεν έχω μηχανη..Ειναι σαν να διαβάζω ειδήσεις. Θενξ για την απαντησηPublicDomain έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 11, 2020 4:48 pmείσαι από το 2013 στο φόρουμ σίγουρα θα έχεις δει πολλές τέτοιες απαντήσεις
-
thanos9999
- Όνομα: Θάνος
- Μηχανή:: Lelit pl042 temd pid
- Μύλος:: Eureka mignon specia
- 2ος Μύλος:: Lelit pl043 mmi
- Οι καφέδες μου:: Taresso tigrato, taf (hacienda blend)
Δεν ξερω πόση διάμετρο εχει το δοχειο του niche καθως δεν τον εχω. Παντως ειχα δει σε γνωστα κινεζοσαιτ κατι αντίστοιχο με αυτο και ηταν ναι μεν για 58mm portafilter αλλα η διαμετρος του ηταν 56mm και ειχαν αναφερει και κάποιοι χρήστες οτι κανει σε 57mm οπως της pl41tem pid που στην ουσια ειναι 57,5mm περίπου. Αλήθεια αν κάποιος κάτοχος niche zero μπορουσε να κανει μια μέτρηση θα διευκόλυνε και το νημα και πιθανόν μελλοντικούς αγοραστές.PublicDomain έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 11, 2020 12:50 pm
όχι, γιατί όλη η δύναμη του niche zero είναι να αναποδογυρίζεις το grinding cup μέσα στο portafilter, κάνεις ένα αναλάφρο ταρακούνημα και να έχεις ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο distribution!
τώρα θα μου πεις με ένα funnel ίσως το καταφέρεις και στις 57''!!
-
giorgos.b
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Lelit Bianca
- Μύλος:: Niche Zero
Ακριβώς πανω από το ποστ σου έχει αναφερθεί το ένα και μοναδικό σημείο από το οποίο μπορείς να παραγγείλειςspiritclay έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 11, 2020 3:36 pmτο θέμα ρε παιδια ειναι οτι ψάχνω να βρω site για παραγγελίες niche και δεν βγάζω άκρη...ξέρω οτι αργούν αλλά που ψάχνω?
- edifis
- Όνομα: Κοσμάς
- Μηχανή:: Lelit MaraX
- 2η Μηχανή:: Nespresso
- Οι καφέδες μου:: σε αναζήτηση...
thanos9999 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 12, 2020 4:38 pmΔεν ξερω πόση διάμετρο εχει το δοχειο του niche καθως δεν τον εχω. Παντως ειχα δει σε γνωστα κινεζοσαιτ κατι αντίστοιχο με αυτο και ηταν ναι μεν για 58mm portafilter αλλα η διαμετρος του ηταν 56mm και ειχαν αναφερει και κάποιοι χρήστες οτι κανει σε 57mm οπως της pl41tem pid που στην ουσια ειναι 57,5mm περίπου. Αλήθεια αν κάποιος κάτοχος niche zero μπορουσε να κανει μια μέτρηση θα διευκόλυνε και το νημα και πιθανόν μελλοντικούς αγοραστές.PublicDomain έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 11, 2020 12:50 pm
όχι, γιατί όλη η δύναμη του niche zero είναι να αναποδογυρίζεις το grinding cup μέσα στο portafilter, κάνεις ένα αναλάφρο ταρακούνημα και να έχεις ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο distribution!
- agpol07
- Όνομα: Άγγελος
- Μηχανή:: ECM Classika PID
- 2η Μηχανή:: Lelit PL41TEM Pid
Με funnel μια χαρά μπορείς να κάνεις δουλειά. Κι εγώ 57αρι pf έχω, και έχω βάλει funnel και δεν έχω κάποιο θέμα. Έχω δει και αυτά από αλί, αλλά δεν έχει χρειαστεί να μπω στον πειρασμό να παραγγείλω, και ας έχω πάρει ότι μπιχλιμπίδι θες από αλί..thanos9999 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 12, 2020 4:38 pmΔεν ξερω πόση διάμετρο εχει το δοχειο του niche καθως δεν τον εχω. Παντως ειχα δει σε γνωστα κινεζοσαιτ κατι αντίστοιχο με αυτο και ηταν ναι μεν για 58mm portafilter αλλα η διαμετρος του ηταν 56mm και ειχαν αναφερει και κάποιοι χρήστες οτι κανει σε 57mm οπως της pl41tem pid που στην ουσια ειναι 57,5mm περίπου. Αλήθεια αν κάποιος κάτοχος niche zero μπορουσε να κανει μια μέτρηση θα διευκόλυνε και το νημα και πιθανόν μελλοντικούς αγοραστές.PublicDomain έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 11, 2020 12:50 pm
-
thanos9999
- Όνομα: Θάνος
- Μηχανή:: Lelit pl042 temd pid
- Μύλος:: Eureka mignon specia
- 2ος Μύλος:: Lelit pl043 mmi
- Οι καφέδες μου:: Taresso tigrato, taf (hacienda blend)
Χαχαχα ωραίος. εγω που δεν έχω τον niche τελικα μπηκα στον πειρασμό κσι παραγγειλα το μπιχλιμπίδι που λεγαμε απο ali! Ευχαριστούμε πάντως και τους 2 σας για τις απαντήσεις και τις μετρήσεις - φωτο!
-
tziminhio
Παιδιά έχει αγοράσει κανείς απο amazon ?
https://www.amazon.de/dp/B004QXJVJI?th=1
https://www.amazon.de/dp/B004QXJVJI?th=1
- johnsin
- Όνομα: Ιωάννης
- Μηχανή:: Lelit pl41em Anna
- Μύλος:: Cunill Tranquilo
- 2ος Μύλος:: Mignon Specialita
- Οι καφέδες μου:: Mokka,Cup 10,Taf,Round Cup,Tareso
Ποιο φτηνή σου βγαίνει από Ελλάδα https://www.barista.gr/el/lelit-pl41em-mixani-kafe
-
tziminhio
Σορρυ μπέρδεψα τα μοντέλα.. https://www.amazon.de/-/en/PL41TEM-Prof ... hen&sr=1-1
Βέβαια δεν ξέρω ποια ειναι η διαφορά μεταξύ των 2..Απλά μπορώ να γλιτώσω το ΦΠΑ απο αμαζον οποτε με ψιλοσυμφέρει αγορά απο εκει..
Βέβαια δεν ξέρω ποια ειναι η διαφορά μεταξύ των 2..Απλά μπορώ να γλιτώσω το ΦΠΑ απο αμαζον οποτε με ψιλοσυμφέρει αγορά απο εκει..