Αγορα μηχανης espresso για ταβερνα
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Re: Αγορα μηχανης espresso για ταβερνα
Μα νομίζαμε πως αποφάσισες.
Εξάλλου 4 σελίδες έχουν γραφτεί με προτάσεις.
Τεσπα.Ακόμη μια λοιπόν.
Προσωπικά προτιμώ την κάψουλα της Illy απο την nespresso εφόσον δεν υπάρχει συνδυασμός μύλου-μηχανής-φρέσκου καλού καφέ.
Τεσπα.Ακόμη μια λοιπόν.
Προσωπικά προτιμώ την κάψουλα της Illy απο την nespresso εφόσον δεν υπάρχει συνδυασμός μύλου-μηχανής-φρέσκου καλού καφέ.
-
iGiwrgos
Απο illy πια μηχανή ; Αν επερνα την baby classic χρειάζομαι ενα μύλο και τι άλλο ;Βαγγελης ο καφετζης έγραψε:Μα νομίζαμε πως αποφάσισες.
Τεσπα.Ακόμη μια λοιπόν.
-
lio14
- Όνομα: Λεονάρδος
- Μηχανή:: Expobar Brewtus LEVA
- 2η Μηχανή:: Illy Francis X3
- Μύλος:: Quamar M80E
- 2ος Μύλος:: Ascaso i2
- Οι καφέδες μου:: Αιθιοπιάρες
Γευστικά εννοείται πως είναι πολύ ανώτερη η γεύση της iperespresso απο τη nespresso, αλλά του illy θα του στοιχίζει περίπου 60 λεπτά ο καφές...σίγουρα με τη nespresso φθηνότερα.
Βέβαια θα πρέπει να σκεφτέι επίσης οτι τις κάψουλες nespresso δεν μπορεί να της προμηθευθεί απο το σούπερ μάρκετ αλλά μόνο απο κατάστημα nespresso ή να τις παραγγείλει, όπως αντ'ιθετα της illy.
Τώρα αν η συγκεκριμένη nespresso κάνει για επαγγελματική χρήση, αυτό δεν το γνωρίζω.
Αναλόγως τη συχνότητα των εσπρέσσο που θα έχεις αλλά και τί αντοχή έχει η συγκεκριμένη μηχανή σε επαναλαμβανόμενους καφέδες.
Βέβαια θα πρέπει να σκεφτέι επίσης οτι τις κάψουλες nespresso δεν μπορεί να της προμηθευθεί απο το σούπερ μάρκετ αλλά μόνο απο κατάστημα nespresso ή να τις παραγγείλει, όπως αντ'ιθετα της illy.
Τώρα αν η συγκεκριμένη nespresso κάνει για επαγγελματική χρήση, αυτό δεν το γνωρίζω.
Αναλόγως τη συχνότητα των εσπρέσσο που θα έχεις αλλά και τί αντοχή έχει η συγκεκριμένη μηχανή σε επαναλαμβανόμενους καφέδες.
-
lio14
Αν διαλέξεις την Classic και μύλο τότε σίγουρα θα χρειαστείς μία ζυγαριά ακριβείας, ενα tamper, διπλό non pressurized pf και αρκετό διάβασμα στο φορουμ με ταυτόχρονη προπόνηση λειτουργίας ολων των εξαρτημάτων σου. Το αποτέλεσμα σίγουρα ομως θα δικαιώσει εσένα και τους πελάτες σου.
Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια ολων των παραπάνω, είναι να έχεις όρεξη και χρόνο να ασχοληθείς. Αν πάλι οχι, διάλεξε τις έτοιμες λύσεις που έλεγες πριν...
Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια ολων των παραπάνω, είναι να έχεις όρεξη και χρόνο να ασχοληθείς. Αν πάλι οχι, διάλεξε τις έτοιμες λύσεις που έλεγες πριν...
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Εδώ μας έλεγες ότι δεν θέλεις κάψουλες.iGiwrgos έγραψε:Θέλω να ξεκινήσω με μια οικιακή πρώτα μικρο μαγαζι ειναι ταβέρνα δεν κάνω πολλούς καφέδες απλώς θέλω να υπαρχει οταν ζητήσουν. Οπότε πάω για κλασικ και μετα απο λίγο καιρο ενα καλο μύλο που θα ξανα ρωτήσω εδω. Δεν θέλω καψουλες θέλω γνήσιο πράμα ειμαι και σε νησι πιο εύκολη πρόσβαση σε χύμα καφε εχω.
-
tsipoura
Μπορείς επίσης να πάρεις μηχανή που χρησιμοποιεί κάψουλες και να αγοράσεις κάτι επαναγεμιζόμενες κάψουλες και να βάζεις ότι καφέ θέλεις εσύ.
-
iGiwrgos
το κανα σκεφτηκα το ψαχνω αρκετα θελω να κανω σιγουρη αγορα χωρις να το μετανιωσω.Artisti έγραψε:Εδώ μας έλεγες ότι δεν θέλεις κάψουλες.iGiwrgos έγραψε:Θέλω να ξεκινήσω με μια οικιακή πρώτα μικρο μαγαζι ειναι ταβέρνα δεν κάνω πολλούς καφέδες απλώς θέλω να υπαρχει οταν ζητήσουν. Οπότε πάω για κλασικ και μετα απο λίγο καιρο ενα καλο μύλο που θα ξανα ρωτήσω εδω. Δεν θέλω καψουλες θέλω γνήσιο πράμα ειμαι και σε νησι πιο εύκολη πρόσβαση σε χύμα καφε εχω.
απο εδω πια σειρα ειναι καλη http://www.nespresso-pro.gr/machinelist ... =3&LANG=GR
-
lio14
Γιώργο, λίγο δύσκολο να μπορέσει να βρεθεί κάποιος μέσα απο αυτό το φόρουμ, που να σου απαντήσει σίγουρα απο τεχνικής άποψης για τις εσπρεσιέρες που ρωτάς να μάθεις...
Αν κατέληξες εκεί, τότε ίσως να μιλήσεις με το αρμόδιο τμήμα της συγκεκριμένης εταιρείας...
Αν κατέληξες εκεί, τότε ίσως να μιλήσεις με το αρμόδιο τμήμα της συγκεκριμένης εταιρείας...
-
iGiwrgos
Θα πάρω να τους ρωτήσω. Ξέρει κανεις απο της καψουλες που εχει πια ειναι η κανονικη εσπρεσο για να βάζω στον κοσμο γιατι εχει πολλές ποικιλίες