Αγορα μηχανης εσπρεσσο

Συστάσεις αγορών για τους "νέους" Barista και προτάσεις αναβαθμίσεων για τους "παλιούς".
Απάντηση
merlin

Re: Αγορα μηχανης εσπρεσσο

Δημοσίευση από merlin » Δευ Ιουν 14, 2010 1:46 pm

hello guys...εχω διαβασει πολλα τισ τελευταιες μερες στο συγκεκριμενο site κ εχω λαβει πολλες χρησιμες πληροφοριες.μπραβο πολυ καλη δουλεια.δουλευω σε καφε κ την ψαχνω πολυ την τεχνη του καφε.καταφερα κ μαζεψα γυρο στα 200 ευρο κ ηρθε η ωρα να παρω την πρωτη μου μηχανη. :D το μονο που με απασχολει ειναι να βγαζει σωστο espresso.εχω επικεντρωθει στο 1)boiler 2)pf για να εχει καλο αποτελεσμα η μηχανη.η τεχνη ειναι στο χερι του καθενα για να βγαλει καλο καφε.ειμαι αναμεσα στισ gaggia evolution-pure η στην krups xp5220 η αλλη φθηνοτερη αλλα εξισου καλη με τις προηγουμενες.μυλο δεν με περνει ακομα να αγορασω.εχω βρει μια παταντα στο σπιτι για να κοβω τον καφε.θα σας παρακαλουσα οποιος γνωριζει να πει την γνωμη του σε πια μηχανη να καταλιξω.ειναι δυσκολες οι εποχες κ πρεπει να ειμαστε αρκετα σηγουροι για το τι θα αγορασουμε πλεον!!!!!!!!!!!! :ugeek: η προσφορα στα mm για την baby ισχυει ακομαααααααααααααα????????????????????????? υπαρχουν αλλες προσφορες??????????????????? καλη συνεχεια σε ολους ;)

mx1001

Δημοσίευση από mx1001 » Δευ Ιουν 14, 2010 1:58 pm

θα σου πούμε αν μας πεις αυτην την πατέντα !!. Γιατί μάλλον με τα λεφτά αυτά πρέπει να πάρεις και μύλο ...

Άβαταρ μέλους
Βαγγελης ο καφετζης
Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
Μύλος:: Compak K10 conic
2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty

Δημοσίευση από Βαγγελης ο καφετζης » Δευ Ιουν 14, 2010 2:01 pm

Καλησπέρα και καλώς ήρθες απο μένα φίλε!
Η προσφορά πρέπει να ισχύει ακόμη...
Καλύτερα όμως να κάνεις τον κόπο να πεταχτείς μέχρι εκεί,
γιατί τηλεφωνικώς δεν σου λένε τιμές..
Όσο για την μηχανή με αυτά τα λεφτά (189euros),
για Gaggia Baby είναι ότι καλύτερο..

Άβαταρ μέλους
Βαγγελης ο καφετζης
Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
Μύλος:: Compak K10 conic
2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty

Δημοσίευση από Βαγγελης ο καφετζης » Δευ Ιουν 14, 2010 2:03 pm

mx1001 έγραψε:θα σου πούμε αν μας πεις αυτην την πατέντα !!. Γιατί μάλλον με τα λεφτά αυτά πρέπει να πάρεις και μύλο ...
Μηχάλη έχεις δίκιο..
Προέτρεξα λίγο..
Ανέλαβε!! 8-)

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Δευ Ιουν 14, 2010 2:06 pm

Φίλε merlin,
όπως ήδη διάβασες σε αυτό το topic η πρώτη σου επιλογή θα πρέπει να είναι η προσφορά του ΜΜ για την Baby στα 189 ευρώ. Οπότε ξεκινάς από εκεί και μετά βλέπουμε και διαφορετικά σενάρια.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

merlin

Δημοσίευση από merlin » Δευ Ιουν 14, 2010 8:47 pm

παιδες πηρα τηλ στα μμ στην θεσ?νικη κ μου ειπαν οτι δεν εχουν προσφορα την baby.μπορει να την εχουν σε αλλο μμ π.χ. στην αθηνα αλλα απο οτι ρωτησα δεν στελνουν πρεπει να πας να την παρεις ο ιδιος κ ειμαι λιγο μακρυα απο αθηνα :( πακετοοοοοοοοοοο κ την γουσταρα την baby για 189ε.θα συνεχισω να ψαχνω στα site μπας και την βγω την ακρη.αμα δειτε τιποτα σφυριξτεεεεεεεε εχω αρχισει να κουραζομε με τοσο ψαξιμο.οσο για την πατεντα ολη η μαγκια ειναι τα μαχαιρακια για να κοψεις τον κοκκο οσο πιο ακονισμενα τοσο πιο καλα.εχω παρει ενα μιξερ 600 βατ κ ειχε δωρο ενα μικρο απλο μυλο.εβγαλα το μαχαιρακι κ το ακονισα σαν ξυραφι.με τα 600 βατ τον κοβει τον καφε με τρελη δυναμη.το μονο που μου λειπει ειναι η μηχανη :roll: ιδομεν

Άβαταρ μέλους
geopapa
Όνομα: Γιώργος
Μηχανή:: Gaggia new Baby 06
2η Μηχανή:: Aeropress Go
Μύλος:: Ascaso i2
2ος Μύλος:: Haanzhall χειρός
Οι καφέδες μου:: Cup10 Monte Allegre

Δημοσίευση από geopapa » Δευ Ιουν 14, 2010 8:52 pm

merlin έγραψε:παιδες πηρα τηλ στα μμ στην θεσ?νικη κ μου ειπαν οτι δεν εχουν προσφορα την baby.μπορει να την εχουν σε αλλο μμ π.χ. στην αθηνα αλλα απο οτι ρωτησα δεν στελνουν πρεπει να πας να την παρεις ο ιδιος κ ειμαι λιγο μακρυα απο αθηνα :( πακετοοοοοοοοοοο κ την γουσταρα την baby για 189ε.θα συνεχισω να ψαχνω στα site μπας και την βγω την ακρη.αμα δειτε τιποτα σφυριξτεεεεεεεε εχω αρχισει να κουραζομε με τοσο ψαξιμο.οσο για την πατεντα ολη η μαγκια ειναι τα μαχαιρακια για να κοψεις τον κοκκο οσο πιο ακονισμενα τοσο πιο καλα.εχω παρει ενα μιξερ 600 βατ κ ειχε δωρο ενα μικρο απλο μυλο.εβγαλα το μαχαιρακι κ το ακονισα σαν ξυραφι.με τα 600 βατ τον κοβει τον καφε με τρελη δυναμη.το μονο που μου λειπει ειναι η μηχανη :roll: ιδομεν
Φιλε μερλιν παντως οταν την πηρα εγω την τεταρτη που μας περασε απο ΜΜ Αργυρουπολης πρεπει να ειχε αλλα 3 κομμάτια. Αλλα για Θεσσαλονικη .. δεν γνωριζω..

mx1001

Δημοσίευση από mx1001 » Δευ Ιουν 14, 2010 9:39 pm

Βαγγελης ο καφετζης έγραψε:Μηχάλη έχεις δίκιο..
Προέτρεξα λίγο..
Ανέλαβε!! 8-)
Εσύ τι περιμένεις για να πάρεις μία ?.

Άβαταρ μέλους
Christos
Συντονιστής
Συντονιστής
Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
Μύλος:: Mahlkönig Vario
2ος Μύλος:: Anfim Best

Δημοσίευση από Christos » Δευ Ιουν 14, 2010 9:42 pm

mx1001 έγραψε:
Βαγγελης ο καφετζης έγραψε:Μηχάλη έχεις δίκιο..
Προέτρεξα λίγο..
Ανέλαβε!! 8-)
Εσύ τι περιμένεις για να πάρεις μία ?.
Βρε εγκάθετε πράκτορα της Gaggia το παιδί γλυκοκοιτάει και προς Silvia πλευρά :lol: :lol: :lol:
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.

mx1001

Δημοσίευση από mx1001 » Δευ Ιουν 14, 2010 11:09 pm

Christos έγραψε:Βρε εγκάθετε πράκτορα της Gaggia το παιδί γλυκοκοιτάει και προς Silvia πλευρά :lol: :lol: :lol:
Για να δεις πόσο πολωμένος είσαι , μίλησα εγώ για μάρκα ?.

Απάντηση