naked pf και non-pressurised portafilter delonghi ec155
-
bering
Re: naked pf και non-pressurised portafilter delonghi ec155
Λιγο πολυ απο οτι καταλαβα μετα απο το σχετικο διαβασμα,ολες οι μηχανες της delonghi αυτης της κατηγοριας χρησιμοποιουν τα ιδια πρεσαριστα και μη καλαθακια απλα αλλαζει το pf τους.Ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα για τις ερωτησεις που θελω να κανω για την δικια μου μηχανη πανω στα non-pressurised baskets.Αν ειμαι offtopic λογω διαφορετικου μοντελο ας μεταφερθει!
Το μοντελο μου delonghi bco 410(φτιαχνει και καφε φιλτρου) εχει το ιδιο pf με την delonghi kmix/kenwood ES021,το συμπερασμα βγηκε απο το παρακατω χρησιμο για μενα θεμα που βρηκα στο φορουμ viewtopic.php?f=5&t=2371&p=38706&hilit=delonghi#p38706.
Επειδη το εχασα λιγο με τους κωδικους για τα καλαθακια και τις σωστες ποσοτητες που τελικα αυτα δεχονται θελω την βοηθεια σας.
Με ενδιαφερει το διπλο non-pressurized για specialty καφε και το διπλο παλι non αλλα με χωρητικοτητα 14γρ.
Θα ηθελα να τα παραγγειλω απο εδω http://www.buyspares.co.uk απλα στο site δεν εχει τους κωδικους που εχετε αναφερει παραπανω.
Tελος το pf μου δεν γινετε naked απο οτι κατλαβα, επλιζω με το μεγαλο καλαθι να μην εχω προβλημα.
Το μοντελο μου delonghi bco 410(φτιαχνει και καφε φιλτρου) εχει το ιδιο pf με την delonghi kmix/kenwood ES021,το συμπερασμα βγηκε απο το παρακατω χρησιμο για μενα θεμα που βρηκα στο φορουμ viewtopic.php?f=5&t=2371&p=38706&hilit=delonghi#p38706.
Επειδη το εχασα λιγο με τους κωδικους για τα καλαθακια και τις σωστες ποσοτητες που τελικα αυτα δεχονται θελω την βοηθεια σας.
Με ενδιαφερει το διπλο non-pressurized για specialty καφε και το διπλο παλι non αλλα με χωρητικοτητα 14γρ.
Θα ηθελα να τα παραγγειλω απο εδω http://www.buyspares.co.uk απλα στο site δεν εχει τους κωδικους που εχετε αναφερει παραπανω.
Tελος το pf μου δεν γινετε naked απο οτι κατλαβα, επλιζω με το μεγαλο καλαθι να μην εχω προβλημα.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Για το 607706 δες και εδώ:bering έγραψε:...
Με ενδιαφερει το διπλο non-pressurized για specialty καφε ...
viewtopic.php?f=2&t=2177&start=50#p40912
Βάζοντας στην αναζήτηση του παραπάνω site τους κωδικούς βγαίνουν τα παρακάτω καλαθάκια (που οπτικά φαίνονται να είναι τα σωστά).bering έγραψε:...
...
http://www.buyspares.co.uk/filter/produ ... 6032109900
http://www.buyspares.co.uk/filter/produ ... ery=607706
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
bering
Τα καλαθακια παραγγελθηκαν και ειναι ηδη στο δρομο, για να δουμε!
Τωρα ειμαι στο ψαξιμο για ταμπερ,να περιμενω να ερθουν πρωτα για να τα μετρησω?Απο τα παραπανω που εχουν ειπωθει θα χρειαστω δυο τελικα ή υπαρχει χρυση τομη?
Τωρα ειμαι στο ψαξιμο για ταμπερ,να περιμενω να ερθουν πρωτα για να τα μετρησω?Απο τα παραπανω που εχουν ειπωθει θα χρειαστω δυο τελικα ή υπαρχει χρυση τομη?-
KostasMD
- Όνομα: Κώστας
- Μηχανή:: Ascaso Uno PID
- 2η Μηχανή:: Gaggia Baby
- Μύλος:: Mazzer SJ
- 2ος Μύλος:: Cunill Tauro
- Οι καφέδες μου:: Taf, Valcafe
Καλησπέρα, κόπηκε το λάστιχο στο φίλτρο της EC155 και είδα τις λύσεις που γράφετε.
Όλα τα καλαθάκια απαιτούν τροποποίηση στο pf;
Έχει βρει κανείς κάποιο καλάθι που να ταιριάζει χωρίς πολλές τροποποιήσεις;
Δεν θα υπήρχε πρόβλημα τροποποίησης του pf αλλα σκέφτομαι και την περίπτωση της εγγύησης, γιατί
μας κάνει κάτι περίεργα οπότε θέλω να περιορίσω τις πιθανότητες να την ακυρώσουν!
Θα βόλευε το απλό καλάθι γιατί είναι καλύτερη λύση πιστεύω απο το φίλτρο με το λάστιχο.
Έχετε να προτείνετε κάποιο;
Όλα τα καλαθάκια απαιτούν τροποποίηση στο pf;
Έχει βρει κανείς κάποιο καλάθι που να ταιριάζει χωρίς πολλές τροποποιήσεις;
Δεν θα υπήρχε πρόβλημα τροποποίησης του pf αλλα σκέφτομαι και την περίπτωση της εγγύησης, γιατί
μας κάνει κάτι περίεργα οπότε θέλω να περιορίσω τις πιθανότητες να την ακυρώσουν!
Θα βόλευε το απλό καλάθι γιατί είναι καλύτερη λύση πιστεύω απο το φίλτρο με το λάστιχο.
Έχετε να προτείνετε κάποιο;
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Καλωσόρισες Κώστα στο forum.
Το καλαθάκι 607731
viewtopic.php?f=2&t=2177#p35940
κατά πάσα πιθανότητα δεν χρειάζεται καμία τροποποίηση πέρα από την αναστρέψιμη διαδικασία του να κάνεις το pf non-pressurized.
Διάβασε το στο παραπάνω link νήμα ολόκληρο για να πάρεις μια πιο σφαιρική ενημέρωση για το θέμα.
Το καλαθάκι 607731
viewtopic.php?f=2&t=2177#p35940
κατά πάσα πιθανότητα δεν χρειάζεται καμία τροποποίηση πέρα από την αναστρέψιμη διαδικασία του να κάνεις το pf non-pressurized.
Διάβασε το στο παραπάνω link νήμα ολόκληρο για να πάρεις μια πιο σφαιρική ενημέρωση για το θέμα.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- SimosCA
- Μηχανή:: Delonghi EC155
- 2η Μηχανή:: Delonghi ECO310
- Μύλος:: Ascaso mini-i2
- Οι καφέδες μου:: Taresso Tigrato/Hausbrandt Academia
αυτο εδω δεν θελει καμια τροποποιηση στο pf
edit:με προλαβε ο Χρηστος απλα με αλλο κωδικο,νομιζω ειναι τα ιδια καλαθακια.
edit:με προλαβε ο Χρηστος απλα με αλλο κωδικο,νομιζω ειναι τα ιδια καλαθακια.
-
KostasMD
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Τι προτείνετε; Buyspares ή Κουμπη; Ο κουμπης πόσο το δίνει;
Βρήκα και το chsinteractive.co.uk/ στα 4.5-5€ αλλα δε ξέρω αν στέλνει!
Τι προτείνετε; Buyspares ή Κουμπη; Ο κουμπης πόσο το δίνει;
Βρήκα και το chsinteractive.co.uk/ στα 4.5-5€ αλλα δε ξέρω αν στέλνει!
-
tsipoura
Άμα είσαι Αθήνα πήγαινε πάρτο αλλιώς θέλει 10 ευρώ μεταφορικά και θα σου κοστίσει ποιο πολύ απότι να το πάρεις από Αγγλία
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Πρώτα ρώτα αν το έχει ο Κουμπής γιατί είναι στο Ιλιον
-
KostasMD
Πήρα εχθές και το παρήγγειλα, 5€ είναι το κόστος.
Μου είπε 10-15 ημέρες, επειδή διάβασα και άλλες εντυπώσεις για τον συγκεκριμένο,
δεν μπορεί να στοκάρει μια ποσότητα ανταλλακτικών; :/
Μου είπε 10-15 ημέρες, επειδή διάβασα και άλλες εντυπώσεις για τον συγκεκριμένο,
δεν μπορεί να στοκάρει μια ποσότητα ανταλλακτικών; :/