Διάφορα αξεσουάρ για την νέα μου Silvia
-
anepro
Re: Διάφορα αξεσουάρ για την νέα μου Silvia
Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας για τις πετσέτες cafelat με μικροίνες, αλλά αγόρασα κάτι βαμβακερά πανάκια μπάνιου ανθρακί χρώματος απο το lidl με 2,5€ και καθαρίζουν την καφετιέρα μια χαρά.
-
G.F.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τις χρησιμοποιώ.
- boltsis
- Όνομα: Ηλίας
- Μηχανή:: La San Marco 95E
- 2η Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- Μύλος:: La San Marco SM 90/T
- 2ος Μύλος:: Zassenhaus manual
- Οι καφέδες μου:: TAF San Pedro
Πριν μερικές μέρες παρέλαβα και εγώ το διπλό spout της Dalla Corte!Μου το έφερε ένας φίλος μου που δουλεύει σε είδη εξοπλισμού για μαγαζιά παραγγελνοντάς το απο Eurogat στη τιμή των 16.5 ευρώ χωρίς Φπα.Μου φάνηλκε λίγο ακριβό σε σχέση με κάτι αναφορές μελών εδώ μέσα πέρι τα 13 ευρώ.Tέλος πάντων χαλάλι του όλα τα λεφτά.Θεωρώ πλέον πως πρέπει να αλλάζεται το διπλό spout της Silvia για το λόγο ότι είχα πάντα σχεδόν τρεμουλιάσματα στα μέσα και μετά της εκχύλισης.Ακόμη και τώρα που έχω βελτιωθεί στις εκχυλίσεις μου είχα τρεμουλιάσματα, έτσι σχεδόν το είχα αντικαταστήσει με το naked portafilter της Silvia.Τώρα με αυτό σχεδόν έχουν εξαφανιστεί τα τρεμουλιάσματα, είναι σαφώς πιο όμορφο αλλά κυρίως η ροή είναι ομαλή.Πάρτε και ένα βιντεάκι με το σημερινό μου αγαπημένο San Pedro rd 30/3, ναι καλά ακούσατε 30/3..
έτσι να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί που λένε..
έτσι να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί που λένε..
Εγώ για ένα απλό freddo espresso ξεκίνησα..
-
little-prince
Καλημέρα Ηλία,Ηλίας έγραψε:
Πριν μερικές μέρες παρέλαβα και εγώ το διπλό spout της Dalla Corte!...
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με το διπλό εργοστασιακό spout της Silvia, και ενδιαφέρομαι άμεσα για την αγορά του παραπάνω double spout για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα. Απλά θέλω να σε ρωτήσω αν η αντικατάσταση του στο pf είναι απλή υπόθεση, δεδομένου ότι δεν μπορώ να καυχηθώ ότι ''πιάνουν'' τα χέρια μου.
ΥΓ. By the way ομολογουμένως άριστη η εκχύλιση σου
- boltsis
- Όνομα: Ηλίας
- Μηχανή:: La San Marco 95E
- 2η Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- Μύλος:: La San Marco SM 90/T
- 2ος Μύλος:: Zassenhaus manual
- Οι καφέδες μου:: TAF San Pedro
Φίλε για να βγεί το μαμίσιο διπλό της Silvias θέλει λίγο ζόρισμα αλλά βγαίνει.Εγώ το βγάλα με ένα φίλο μου ψυκτικό , ένας κράταγε το κλείστρο και άλλος το κάβουρα αφου πρώτα το είχαμε τυλίξει με ένα πανί για να μη χαλάσουμε το μαμίσιο.Μετά το άλλο είναι εύκολη υπόθεση, έβαλα και μια ελαστική ροδέλα ώστε να ερθει και να σφίγει στη ίδια ευθεία με εμένα.Πάρτο και θα με θυμηθείς!
Εγώ για ένα απλό freddo espresso ξεκίνησα..
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Μάλλον και εγώ θα προβώ στην αλλαγή των spouts. Πολύ καλή εκχύλιση Ηλία.
ΥΓ Εσύ ανήκεις στους "παλιούς" πλέον.
ΥΓ Εσύ ανήκεις στους "παλιούς" πλέον.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- dalas
- Όνομα: Αντώνης
- Μηχανή:: Rancilio Silvia
- Μύλος:: Ascaso i-mini
- Οι καφέδες μου:: San Pedro, La Margarita (Taf roast)
Πολύ καλό, κι εγώ αυτό το spout γουστάρω. Α ρε san pedro εγγύηση, φουλ γκάζι και δεν κλατάρει! 
A good coffee does not require milk, a bad one does not deserve it - Guatemala saying.
-
dio
οντως τελικα το τρεμουλιασμα ειναι απο το spout? γιατι παρηγγειλα και εγω απο coffee hit .
αντε γιατι μου εχει σπασει τα νευρα ο χορος του καφε...ελπιζω να ισιωσει με το αλλο
αντε γιατι μου εχει σπασει τα νευρα ο χορος του καφε...ελπιζω να ισιωσει με το αλλο
-
Savvas
παιδια για να καθαριζω το grouphead για την Silvia που θα παρω πιο βουρτσακι θα χρειαστω?
Κατα προτιμηση θα ηθελα να το παρω απο αυτο το shop γιατι θα παρω και αλλα πραματακια που μου αρεσουνε απο εκει.
http://www.concept-art.de/OXID_ESHOP_CE ... php?lang=1&
Κατα προτιμηση θα ηθελα να το παρω απο αυτο το shop γιατι θα παρω και αλλα πραματακια που μου αρεσουνε απο εκει.
http://www.concept-art.de/OXID_ESHOP_CE ... php?lang=1&
- denial
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Silvia WoodsMod
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Fazenda Daterra Sweet Blue
Επειδη τελικα ποτηρακι με χερουλι δοσομετρικο φαρδυ να χωραει κατω απο το διπλο spout δεν εχει η cafetaf διαθεσιμο ουτε ξερουν αν θα φερουν απο οτι μου ειπαν γνωριζει καποιος ισως που αλλου μπορω να βρω ρε παιδια?