Αγορα GRAEF es85
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Re: Αγορα GRAEF es85
Σχετικά με την Gaggia, πιο πιθανό είναι να ανέβει η τιμή της παλιάς Classic παρά να πέσει.
Στην Silvia, ίσως να μπορείς να ελπίζεις σε προσφορά για το προηγούμενο μοντέλο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.
Στην Silvia, ίσως να μπορείς να ελπίζεις σε προσφορά για το προηγούμενο μοντέλο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.
- Angeldust
- Όνομα: Kostas
- Μηχανή:: Gaggia Classic gold
- 2η Μηχανή:: Grimac Cialdina(ese)
- Μύλος:: Saeco M2002
- 2ος Μύλος:: Hand mill
- Οι καφέδες μου:: Segafredo,Ethiopia Sidamo
- Επικοινωνία:
Γιάννη και εγώ ελπίζω να μην αποχωρήσεις από το forum γιατί είσαι από τα πιο έμπειρα άτομα εδώ μέσα.Y.V έγραψε:Θα γραψω ένα ποστ για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους ώς προς τον λόγο που αποφάσισα να απόσχω το φόρουμ. (Δεν εγραψα ουτε προτειθεμαι να γραψω κάπου αλλου! Ειναι ψευδέστατο, αλλα δεν περιμενα και τίποτα άλλο από το ήθος του ανδρός...)
Σε αυτό το θεμα: viewtopic.php?f=29&t=3820&p=56480#p56478 και μετα την απάντησή μου, ο theoprofil με ειρωνευτηκε ως παντογνωστη κλπ κλπ επειδη εγραψα οτι πιστευω ότι φταίει η κατανομή.
Απάντησα ως εξής «Κι όμως φταιει η κατανομή!», για να ανταπαντησει αμεσως μετα με τους γνωστους του χαρακτηρισμους και ότι μπραβο μου που καταφερα από μια φωτογραφια τοσων επί τοσων πίξελς να καταλαβω ότι φταιει η κατανομή.
Ο δυστυχής, που κατα τα άλλα ενοχλειται όταν του λεει καποιος ότι δεν ξερει τι του γίνεται αλλα καταθετει απόψεις ώς αξιωματα, δεν καταλαβε ότι ούτε καν κοιταξα την φωτογραφία του πορταφιλτερ με τον καφέ, αλλα το συμπερασμα το εβγαλα από το βιντεο της εκχύλισης. (όπως θα έκανε ό οιοσδήποτε έχει μια βασική εμπειρία στις εκχυλίσεις και δεν είναι τελείως αρχάριος)
Αυτα τα πόστ που τον εξεθεταν και τον κατετασαν αυτοματως στους αρχαριους (αλλά με βαρυνουσα αποψη) , σβηστηκαν ταχιστα από την διαχειριση.
Καλλιστα ο διαχειριστης θα μπορούσε να σβυσει μόνο τους χαρακτηρισμούς του και να αφηνε το υπόλοιπο κειμενο ωστε να φανει η γύμνια του
Αντ αυτού επέλεξε να τα εξαφανισει όλα, προτατευοντας τον από την γελοιοποίηση!
Ενοχληθηκα επίσης διότι δεν ειδα την ιδια αντιμετωπιση όταν με εβριζε χυδαια μονίμως.
Αφήνω λοιπόν τον «ανατρεπτικό», να διαπρέψει εδω.
- Edesso
- Όνομα: Βασίλης
- Μηχανή:: Espresso Baby DIY
- 2η Μηχανή:: V60/Bonavita
- Μύλος:: Comandante C40
- 2ος Μύλος:: Compak K10
- Οι καφέδες μου:: cup10 mokka
Θα παρακαλουσα τον Χρηστο να κρατησει μονο τα παραπανω και τα υπολοιπα να τα αφαιρεσει ωςTheoprofil έγραψε:Σχετικά με το Amazon σε συμβουλεύω να κοιτάξεις το Amazon.de & Amazon.it & Amazon.fr
Οι περισσότεροι Έλληνες λόγω ότι είναι γνώστες κυρίως τις Αγγλικής γλώσσας πρωτίστως κοιτάνε στο Amazon.co.uk
Αυτό είναι εκ προοιμίου λάθος καθότι η ισοτιμία του ευρώ με την αγγλική λίρα δεν ευνοεί τις αγορές. Οπότε το Amazon.co.uk θα πρότεινα να το παραβλέψετε όλοι σας. Καλό είναι να το έχετε ως σημείο αναφοράς για να διαπιστώνετε πόσα χρήματα θα γλιτώσετε αν αγοράζετε από τα υπόλοιπα 3 Ευρωπαϊκά Amazon!
και εντελως ανυποστατες κατηγοριες που μονο σκοπο εχουν να δυναμιτισουν το καλο κλιμα στη παρεα.Γιαννη να το πω και δημοσια, ήδη το greekespresso ειναι πιο φτωχο χωρις την παρουσια σου.
Ειλικρινα Παυλο δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο συνεχιζεις να γραφεις με αυτο το υφος??
Το θεμα νομιζω ειχε ληξει. Ο Χρηστος κουκουλωσε ολοκληρη ιστορια και συ συνεχιζεις στον ιδιο ρυθμο.
espresso junkie...
- afonic
- Επικοινωνία:
Μα ούτε και αυτό ισχύει! Πάντα κοιτάω Amazon.co.uk και Amazon.de και συχνά τα προϊόντα στο .co.uk είναι φθηνότερα (και με την μετατροπή σε ευρώ φυσικά). Επίσης έχει και περισσότερους sellers. Οπότε το σωστό είναι ότι κοιτάμε σε όλα.
Και έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο θέμα το http://camelcamelcamel.com/ οπού μπορείς να παρακολουθείς την τιμή χρονικά.
Και έχει αναφερθεί και στο αντίστοιχο θέμα το http://camelcamelcamel.com/ οπού μπορείς να παρακολουθείς την τιμή χρονικά.
-
Mike_20
Το ίδιο ισχύει και για το γαλλικό και το ιταλικό amazon. Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί κάτι να βρεθεί σε καλύτερη τιμή σε άλλο amazon, αλλά συνήθως το αγγλικό είναι πιο φτηνό.afonic έγραψε:Μα ούτε και αυτό ισχύει! Πάντα κοιτάω Amazon.co.uk και Amazon.de και συχνά τα προϊόντα στο .co.uk είναι φθηνότερα (και με την μετατροπή σε ευρώ φυσικά)
Τέλος, μια μικρή επισήμανση σε ό,τι αφορά την ισοτιμία: λόγω της πρόσφατης αλλαγής στην πολιτική του ελβετικού φράγκου, το ευρώ έπεσε και σε σχέση με την αγγλική λίρα, οπότε θέλει ακομα μεγαλύτερη προσοχή στις αγορές από αγγλικά καταστήματα (και φυσικά όταν μπορούμε κάνουμε την αγορά στο τοπικό νόμισμα, ώστε να πληρώσουμε την ισοτιμία της τράπεζας και όχι του καταστήματος, π.χ. το αγγλικό amazon χρεώνει 1.41 ενώ η ισοτιμία είναι 1,36).
Το κέρδος σε αυτή την περίπτωση είναι μικρό (καθώς και η τράπεζα βγάζει κέρδος) αλλά σε μεγάλες αγορές μπορεί να γλυτώσουμε αρκετά χρήματα.
Φιλικά
Μιχάλης
-
Arcadas
- Όνομα: Θανασης
- Μηχανή:: Gaggia Baby Twin
- 2η Μηχανή:: Silvercrest
- Μύλος:: Ascaso i-mini2 Alu
- 2ος Μύλος:: Hario mini
- Οι καφέδες μου:: ----------
συμφωνω να τα κοιταμε ολα απο δικη μου εμπειρια που ψωνισα απο γερμανικο ebay ειναι οτι τα μεταφορικα ειναι τα μισα σε σχεση με το αγγλικο
-
waterpolo
- Όνομα: ΔΗΜΗΤΡHΣ
- Μηχανή:: La spaziale S1 Dream
- Μύλος:: Fiorenzato F64E
- 2ος Μύλος:: graef cm800
- Οι καφέδες μου:: tigrato
κατω απο 200 ευρω η gaggia baby sto ebay.itwaterpolo έγραψε:αλλαγη στην gaggia baby kai gaggia classicwaterpolo έγραψε:επειδη το ψαχνω -διαβαζω βρηκα τις παρακατω μηχανες
Gaggia Baby Black 192 ευρω ( ebay.it)
Gaggia Classic 259 ευρω ( ebay.de)
Rancilio Silvia V4 2015 479 ευρω ( coffeeitalia.de)
Lelit PL41TEM+PID 419 ευρω (maxicoffee.com)
για την GRAEF γραφω πιο πανω τιμη. Διπλα στην τιμη γραφω κ το site , εννοειται πως εχω ψαξει σε ebay -amazon
Θα το κρατησω σαν δεδομενο αυτο κ θα αρχισω να παρακολουθω τιμες ετσι ωστε να βρω την καταλληλη ευκαιρια να αγορασω κατι πολυ καλο .
Οποιος εχει καποια καλυτερη προσφορα ας γραψει
επισης κατω απο 260 η gaggia classic sto ebay.de
- afonic
- Επικοινωνία:
Οι τιμές έχουν και μεταφορικά;
-
waterpolo
Νομιζω οχι ιωσηφ
-
waterpolo
Τις τελευταιες 2 μερες ψαχτηκα για την Rancilio Silva V3. Μιλησα με τον Ματτεο απο coffeeitalia.de αν την εχει stock τωρα που βγηκε το πιο καινουργιο μοντελο V4 μπας κ δωσει μια πολυ καλη τιμη. Η απαντηση του ειναι η παρακατω:
I'm sorry but we have just the latest version of the Rancilio Silvia
which you can order it here:
http://www.coffeeitalia.de/rancilio-silvia-display.html
We do not longer sell the previous model any more, it had a serious
problem on the boiler.
The new version we have is simply amazing and more durable.
Regards
Matteo
I'm sorry but we have just the latest version of the Rancilio Silvia
which you can order it here:
http://www.coffeeitalia.de/rancilio-silvia-display.html
We do not longer sell the previous model any more, it had a serious
problem on the boiler.
The new version we have is simply amazing and more durable.
Regards
Matteo