Αγορά μηχανής DELONGHI EC155
- re4male
- Όνομα: κωστας
- Μηχανή:: bezzera unica pid
- Μύλος:: Eureka Zenith E 65
Re: Αγορά μηχανής DELONGHI EC155
εδω μεσα μπαινουμε γιατι εχουμε ολοι κατι κοινο : την επιθυμια να πιουμε ενα espresso σωστο και μοιραζομαστε εμπειριες. Τωρα ο φιλος μας λεγοντας για την μαιμου δεν το ειπε κακοπροαιρετα και ουτε ηθελε να προσβαλει κανεναν απλα ισως η τοση λεπτομερεια του φανηκε περιτη.Τωρα φυσικα για καποιον αλλον η λεπτομερεια ειναι αυτη που κανει την διαφορα. Οπως και να χει καποιες φορες χρειαζεται την μαιμου να την ξεψηριζεις και καποιες φορες δεν χρειαζεται.
Γιαυτο καλο ειναι να υπαρχουν διαφορετικες γνωμες .
- Angeldust
- Όνομα: Kostas
- Μηχανή:: Gaggia Classic gold
- 2η Μηχανή:: Grimac Cialdina(ese)
- Μύλος:: Saeco M2002
- 2ος Μύλος:: Hand mill
- Οι καφέδες μου:: Segafredo,Ethiopia Sidamo
- Επικοινωνία:
Ο άνθρωπος λέει ότι λεφτά δεν υπάρχουν τέτοιες μέρες λόγο υποχρεώσεων για αυτό έχει βάλει στο μάτι το εκ 155 και δεν κοιτάζει πιο ψιλά(βλέπε Classic).Έχω την Bar 14 αλλα μιλάμε για iδία μηχανή.Τίμιο μηχανάκι,φτιάχνει όλα αυτά που ισχυρίζεται.Με κυκλοφορία του νερού είναι έτοιμη για καφέ σε 5 λεπτά.Με καλή τεχνική φτιάχνει εύκολα αφρόγαλα.Έχει αντλία Ulka και αντίσταση 1100 watt σε συνδυασμό με 180 ml ανοξείδωτο boiler.Άμα βρείς unpressurized καλαθάκια(Bar 14) και αλλάζεις το shower screen με ένα τις Sαn Marco είσαι έτοιμος για καλους καφέδες.Στα κατά θα έλεγα ότι έχει μικρό ντεπόζιτο νερού και drip tray.
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Ω ναι!re4male έγραψε:εδω μεσα μπαινουμε γιατι εχουμε ολοι κατι κοινο : την επιθυμια να πιουμε ενα espresso σωστο και μοιραζομαστε εμπειριες. Τωρα ο φιλος μας λεγοντας για την μαιμου δεν το ειπε κακοπροαιρετα και ουτε ηθελε να προσβαλει κανεναν απλα ισως η τοση λεπτομερεια του φανηκε περιτη.Τωρα φυσικα για καποιον αλλον η λεπτομερεια ειναι αυτη που κανει την διαφορα. Οπως και να χει καποιες φορες χρειαζεται την μαιμου να την ξεψηριζεις και καποιες φορες δεν χρειαζεται.
Γι αυτό μετα την αναφορά για το ξεψειρισμα της μαϊμούς, για να «βελτιώσει» το κλίμα, είπε ότι δεν μας έχει αναγκη διότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
@re4male
Το απαξιωτικό σχόλιο ποτέ δεν είναι καλοπροαίρετο. Τέλος πάντων το θέμα είναι λήξαν.
@Jimakos
Ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί (δεν διαγράφεται). Οι δημοσιεύσεις δεν διαγράφονται.
Το απαξιωτικό σχόλιο ποτέ δεν είναι καλοπροαίρετο. Τέλος πάντων το θέμα είναι λήξαν.
@Jimakos
Ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί (δεν διαγράφεται). Οι δημοσιεύσεις δεν διαγράφονται.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- Σιδηρούς
- Μηχανή:: Silvercrest
- Μύλος:: Hario Skerton
- Οι καφέδες μου:: Στο ψαξιμο...
- Επικοινωνία:
Την ειδα πριν απο λιγο σε e-καταστημα και μου αρεσε.Οσον αφορα το:Angeldust έγραψε:Ο άνθρωπος λέει ότι λεφτά δεν υπάρχουν τέτοιες μέρες λόγο υποχρεώσεων για αυτό έχει βάλει στο μάτι το εκ 155 και δεν κοιτάζει πιο ψιλά(βλέπε Classic).
μπορει για αρχαριο που δεν θελει να εμβαθυνει πολυ στο θεμα να ειναι μια καλη λυση για το σπιτι?"φίλτρο 2 σε 1: για κάψουλες ESE ή 1 φλ. Espresso με 'crema' system"
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Σε αυτή την τιμή και βάση λειτουργιών θα κοιτούσα την Philips Saeco HD8423.
Υπάρχουν πολλές αναφορές στο forum.Σαν 8323 νομίζω.
Υπάρχουν πολλές αναφορές στο forum.Σαν 8323 νομίζω.
-
Johnnyled
Το θέμα δεν είναι κατά το πόσο θα εμβαθύνεις στο άθλημα, αλλά στο να μην πληρώσεις μακροπρόθεσμα, μια μηχανή με αξία όσο ένα κάλο tamper, Χρυσή.
Αυτό είναι το συμπέρασμα μου από την μελέτη του forum, και όχι μόνον.
Αυτό είναι το συμπέρασμα μου από την μελέτη του forum, και όχι μόνον.
- Σιδηρούς
- Μηχανή:: Silvercrest
- Μύλος:: Hario Skerton
- Οι καφέδες μου:: Στο ψαξιμο...
- Επικοινωνία:
Σε ευχαριστω παρα πολυ!Βαγγελης ο καφετζης έγραψε:Σε αυτή την τιμή και βάση λειτουργιών θα κοιτούσα την Philips Saeco HD8423.
- Artisti
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: TECNOSYSTEM Magic
- 2η Μηχανή:: AeroPress
- Μύλος:: Ascaso mini i2
- 2ος Μύλος:: Porlex tall
- Οι καφέδες μου:: vescovicaffe.it
Για να είναι αποδεκτή επιλογή πρέπει να έχει δυνατότητα να πάρει ελεύθερα καλαθάκια καφέ.