Eureka Mignon Crono με ούτε 200€!
- DgSensei
- Μηχανή:: Gaggia Classic PID
- Μύλος:: Eureka Mignon Crono
Re: Eureka Mignon Crono με ούτε 200€!
Παιδιά, μετά το καθάρισμα, χάνει τη ρύθμιση του ο μύλος;
-
Alexandros
- Όνομα: Αλέξανδρος
- Μηχανή:: Lelit Glenda
- Μύλος:: Niche Zero
- 2ος Μύλος:: ProBarista G-IOTA
-
spyros91
- Όνομα: Σπύρος
- Μηχανή:: Lelit PL41EM
- 2η Μηχανή:: Chemex 6 cup
- 2ος Μύλος:: Hario handmill slim
- Οι καφέδες μου:: Onyx
Της Αγγλίας άργησε υπερβολικά, πήρα από Ιταλία. Αλλά θα έρθουν και οι δύο τελικά. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα σφραγισμένο ας μου στείλει.
- zaher
- Μηχανή:: Cafelat Robot
- Μύλος:: Nuova Simonelli MDX
Παιδια πως τα παει ο μυλος στα ψιλά κοψιματα; Δωστε μας καμια φρεσκια ενημερωση.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
- DgSensei
- Μηχανή:: Gaggia Classic PID
Μια χαρά πάει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μετά από σχεδό ένα μήνα χρήσης. Γενικά ο μύλος είναι το απόλυτο VFM κατά τη γνώμη μου.
-
Billy_Angel
Καλησπέρα παιδιά αν σας ενδιαφέρει και το single dossing άνοιξα θέμα για τον Specialita έχουν ίδιες διαστάσεις οι μύλοι
Παραθέτω το σύνδεσμο
viewtopic.php?f=6&t=7355
Παραθέτω το σύνδεσμο
viewtopic.php?f=6&t=7355
Yasu,
spyros91 is correct. The grinder took exactly 1 month to arrive. We had this problem with another order too.. that time was UPS. Both times the UK office could not communicate with the Greece office to get things resolved. I have of course refunded you fully as this is totally not acceptable. I am embarrassed for the UK.
I am really sorry, I would never accept a order if I had any idea these problems would happen.
I hope there are not hard feelings between us?
GOOGLE TRANSLATE:
Γιασού,
Το spyros91 είναι σωστό. Ο μύλος χρειάστηκε ακριβώς 1 μήνα για να φτάσει. Είχαμε αυτό το πρόβλημα και με άλλη παραγγελία .. εκείνη τη στιγμή ήταν η UPS. Και οι δύο φορές το γραφείο του ΗΒ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το γραφείο της Ελλάδας για να επιλύσει τα πράγματα. Φυσικά σας έχω επιστρέψει πλήρως, καθώς αυτό δεν είναι καθόλου αποδεκτό. Ντρέπομαι για το Ηνωμένο Βασίλειο.
Λυπάμαι πραγματικά, δεν θα δεχόμουν ποτέ μια παραγγελία αν είχα ιδέα ότι αυτά τα προβλήματα θα συμβούν.
Ελπίζω να μην υπάρχουν σκληρά συναισθήματα μεταξύ μας;
spyros91 is correct. The grinder took exactly 1 month to arrive. We had this problem with another order too.. that time was UPS. Both times the UK office could not communicate with the Greece office to get things resolved. I have of course refunded you fully as this is totally not acceptable. I am embarrassed for the UK.
I am really sorry, I would never accept a order if I had any idea these problems would happen.
GOOGLE TRANSLATE:
Γιασού,
Το spyros91 είναι σωστό. Ο μύλος χρειάστηκε ακριβώς 1 μήνα για να φτάσει. Είχαμε αυτό το πρόβλημα και με άλλη παραγγελία .. εκείνη τη στιγμή ήταν η UPS. Και οι δύο φορές το γραφείο του ΗΒ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το γραφείο της Ελλάδας για να επιλύσει τα πράγματα. Φυσικά σας έχω επιστρέψει πλήρως, καθώς αυτό δεν είναι καθόλου αποδεκτό. Ντρέπομαι για το Ηνωμένο Βασίλειο.
Λυπάμαι πραγματικά, δεν θα δεχόμουν ποτέ μια παραγγελία αν είχα ιδέα ότι αυτά τα προβλήματα θα συμβούν.
Ελπίζω να μην υπάρχουν σκληρά συναισθήματα μεταξύ μας;
-
spyros91
- Όνομα: Σπύρος
- Μηχανή:: Lelit PL41EM
- 2η Μηχανή:: Chemex 6 cup
- 2ος Μύλος:: Hario handmill slim
- Οι καφέδες μου:: Onyx
I completely understand. No hard feelings. Thank you so much for the refund.Coff-Hey! έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 28, 2021 8:28 amspyros91 is correct. The grinder took exactly 1 month to arrive. We had this problem with another order too.. that time was UPS. Both times the UK office could not communicate with the Greece office to get things resolved. I have of course refunded you fully as this is totally not acceptable. I am embarrassed for the UK.
I really hope the situation will change. I understand there is a lot of confusion with the new EU-UK status quo.
You were absolute professionals the whole time. Thank you.
-
QS-Plan
- Όνομα: Κωνσταντίνος
- Μηχανή:: Lelit PL41TEM PID
- 2η Μηχανή:: Gaggia Gran Deluxe
- Μύλος:: Lelit Fred PL044MMT
- 2ος Μύλος:: Graef CM 702
- Επικοινωνία:
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...
Ξύπνησα, πήγα να κάνω καφέ να ανοίξει το μάτι και άρχισα τα καντήλια...
Ο μύλος νεκρός... Δεν ακούγεται τίποτε, δεν κάνει τίποτε...
Κατά μέσο όρο, αλεύρι 60 γραμμάρια την μέρα, τι σκατα να έχει πάθει...
Το κέρατο μου μέσα. Ήδη έχω στείλει email στους Άγγλους και περιμένω απάντηση...
Υπάρχει κάποιο επίσημο service των Eureka?
Ξύπνησα, πήγα να κάνω καφέ να ανοίξει το μάτι και άρχισα τα καντήλια...
Ο μύλος νεκρός... Δεν ακούγεται τίποτε, δεν κάνει τίποτε...
Κατά μέσο όρο, αλεύρι 60 γραμμάρια την μέρα, τι σκατα να έχει πάθει...
Το κέρατο μου μέσα. Ήδη έχω στείλει email στους Άγγλους και περιμένω απάντηση...
Υπάρχει κάποιο επίσημο service των Eureka?
- dasimo
- Όνομα: Dimitris
- Μηχανή:: Bezzera BZ10
- 2η Μηχανή:: Gaggia Baby,Aerpress
- Μύλος:: Eurika Mignon
- 2ος Μύλος:: Gaggia MDF
- Οι καφέδες μου:: Mokka, TAF, Sapid, Cup10, Kudu
Λοιπόν....καταρχήν τα προφανή...δες αν κάποιο παιδικό χεράκι έκλεισε τον διακόπτη του μύλου και δεν ειναι σε stand by....(true story, has happened). 2ον είναι σίγουρο οτι δεν έχουν μαγγκώσει τα μαχαίρια ? Αν μαγκώσουν τα μαχαίρια μπαίνει σε ενα auto shut down, οποτε κίνησε το χειριστήριο αρκετα πρός το coarser (προσοχή θα χάσεις την ρυθμιση) και ξανα δοκίμασε. Και τα δύο μου έχουν συμβει.