Rancilio καλαθάκια.
- dalas
- Όνομα: Αντώνης
- Μηχανή:: Rancilio Silvia
- Μύλος:: Ascaso i-mini
- Οι καφέδες μου:: San Pedro, La Margarita (Taf roast)
Re: Rancilio καλαθάκια.
Τα 40-100-102 και 40-100-090 που έχω εγώ, έχουν "χτυπημένο" πάνω τους το RANCILIO. Επίσης το 40-100-090 πήρε μια χαρά 21 γρ. Rwanda...
A good coffee does not require milk, a bad one does not deserve it - Guatemala saying.
- tdm900twin
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Rancilio Silvia v3
- 2η Μηχανή:: Nespresso Citiz
- Μύλος:: Macap MC4 stepless
- Οι καφέδες μου:: Hacienda San Pedro, La Margarita
Μήπως μπήκε κάποιος στη διαδικασία να μετρήσει τα καλαθάκια με παχύμετρο?
Το 57άρι tamper που ήρθε με τη μηχανή δώρο δεν μου αρέσει (αφήνει κενό περιμετρικά με αποτέλεσμα να φουσκώνει ο καφές στο πάτημα). Θέλω λοιπόν να πάρω ένα tamper αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη διάμετρο...
Με ενδιαφέρουν κυρίως το διπλό βαθύ από taf και το τριπλό του naked rancilio...
Το 57άρι tamper που ήρθε με τη μηχανή δώρο δεν μου αρέσει (αφήνει κενό περιμετρικά με αποτέλεσμα να φουσκώνει ο καφές στο πάτημα). Θέλω λοιπόν να πάρω ένα tamper αλλά δεν είμαι σίγουρος για τη διάμετρο...
Με ενδιαφέρουν κυρίως το διπλό βαθύ από taf και το τριπλό του naked rancilio...
-
Loizos
Στα δικά μου rancilio (μονό, διπλό και βαθύ διπλό) ταιριάζουν πολύ καλά τα 58αρια concept art που έχω. Το ίδιο και στο τριπλό (no name). Στο μοναδικό που χρειάστηκα 57αρι ήταν στο βαθύ διπλό που πήρα από coffee hit.
-
dio
τελικα ρε παιδια σε αλλα καλαθακια θελεις 57 και σε αλλα 58?μιλαω για τη sylvia
-
Loizos
57άρι χρειάστηκα μόνο σε ένα βαθύ noname που αγόρασα από coffee hit. Τα καλαθάκια της Rancilio είναι όλα 58,5 άρα θέλεις 58άρι tamper. Ξαναδιάβασε αυτό που λέω πιο πριν. Αν πάρεις καλαθάκια Rancilio έισαι οκ. Και τα λοιπά επώνυμα (synesso, la marzocco) παίρνουν 58άρι. Αν τώρα πάρεις κάτι άλλο ποτέ δεν ξέρεις.
-
dio
καλημερα στην παρεα.εγω μολις χτες παρελαβα την κουκλα.τα φιλτρα που ηρθαν μαζι ειναι...40-100-101
40-1000-96 και 40-100-102 και rancilio μου γραφει μονο στο τριπλο .ερωτηση...μεχρι να φερει η taf το διπλο βαθυ και για να ξεκινησω με τη silvia πιο να δουλεψω?
40-1000-96 και 40-100-102 και rancilio μου γραφει μονο στο τριπλο .ερωτηση...μεχρι να φερει η taf το διπλο βαθυ και για να ξεκινησω με τη silvia πιο να δουλεψω?
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
To 102 στο μέγιστο της χωρητικότητας του (γύρω στα 16 g). To 101 είναι το μονό οπότε άστο για κανά χρόνο να κάθεται στην σακούλα.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
Loizos
Τι εννοείς μέχρι να φέρει η ταφ διπλό βαθύ? Χθες στο καφέ είχε.
-
dio
καλημερα φιλε loizo και σε εσενα. πριν 4 μερες μιλησα με taf και μου ειπαν οτι θα το φερουν 5 με 6 του μηνα.αφου υπαρχει λοιπον το παραγγελνω κιολας αυριο.