Με φρέσκο καφέ, έναν χειροκίνητο hario κι ένα bialetti μπορείς να πιεις έναν πολύ γευστικό αλλά και δυνατό καφέ στο σπίτι με ελάχιστα χρήματα.
Για μένα χίλιες φορές καλύτερη λύση από τις καψουλες ή τις υπεραυτοματες μηχανες.
Eμενα αυτός μου άρεσε αρκετά στο μπρίκι.
Ευχαριστώ, θα τον δοκιμάσω!Zen308 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 22, 2021 10:26 pmEμενα αυτός μου άρεσε αρκετά στο μπρίκι.
https://www.coffees.gr/espresso-lavazza ... ense-1000/
Ο Robusta κανει περισσοτερη κρεμα,αλλα στο μπρικι μη περιμενεις και πολλα πραγματα γιατι η πιεση ειναι πολυ χαμηλη.
Άρα καταλαβαίνω ότι δύσκολα μπορείς να πετύχεις τις οξύτητες των μεσαίων / ελαφρών καβουρδισμένων κόκκων με το μπρίκι χωρίς μηχανή λόγω της χαμηλής πίεσης.Zen308 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 22, 2021 9:25 pmΑπό τη δίκη μου -πολυετή -εμπειρια με moka express και χειροκινητο μυλο,θεωρω οτι γευστικα δεν θα παρεις τιποτα το ιδιαιτερο αν χρησιμοποιησεις specialty/light roasted καφεδες.Δεν χανεις και τιποτα ομως να κανεις και μονος σου δοκιμες,μπορει να ανακαλυψεις καποιον καφε που να σου αρεσει.
Πολύ ωραίο ήταν στο μπρίκι το blend του Kudu,αλλα και παλι οχι κατι που να κανει τη διαφορα.
Με το bialetti θα εμένα σχεδόν αποκλειστικά σε illy & Lavazza.