Αγορά αυτόματης μηχανής
Re: Αγορά αυτόματης μηχανής
Οκ εσύ ποιο θα μου πρότεινες? Δεν με νοιάζει να κάνει καπουτσίνο με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν καλύτερο εσπρέσσο
- johnsin
- Όνομα: Ιωάννης
- Μηχανή:: Lelit pl41em Anna
- Μύλος:: Cunill Tranquilo
- 2ος Μύλος:: Mignon Specialita
- Οι καφέδες μου:: Mokka,Cup 10,Taf,Round Cup,Tareso
Μην παρεις αυτόματη τότε δεν θα πιεις ποτε καλο καφέ.
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την delonghi ecam23 420 sb !? Αν την έχει κιόλας κάποιος να μου πει από πρώτο χέρι εντυπώσεις ακόμα καλύτερα! Αλλά και γενικά οποίος γνωρίζει αν μου πει τι γνώμη του!
Την έχω βρει μεταχειρισμένη 3 χρόνων τι ακριβώς πρέπει να προσέξω πριν την πάρω ώστε να μην πάρω γουρούνι στο σακί? Επισεις ποια θα θεωρούσατε καλή τιμή για την συγκεκριμένη που είναι 3 χρόνων μεταχειρισμένη? Περιμενω απαντήσεις!
Την έχω βρει μεταχειρισμένη 3 χρόνων τι ακριβώς πρέπει να προσέξω πριν την πάρω ώστε να μην πάρω γουρούνι στο σακί? Επισεις ποια θα θεωρούσατε καλή τιμή για την συγκεκριμένη που είναι 3 χρόνων μεταχειρισμένη? Περιμενω απαντήσεις!
-
Jousis
- Μηχανή:: nespresso
- 2η Μηχανή:: lelit mara x
- Μύλος:: niche zero
Πολλα ηλεκτρονικα, εκτος εγγυησης, κακός συνδυασμός.
Πες οτι δίνεις 100, αν σου κολήσει κάτι πας για αλλαγη πλακετας , ενα 100 το θες.
Οποτε υπολογισε το.
Δεν ξερω για την συγκεκριμενη, αλλα εχω λυσει την απλη για να δω πλακετα και πως λειτουργει το γκρουπ και η κατασκευη τους ηταν αρκετα καλη. Ομως εχουν πολλα μερη που μπορει να χαλασουν και δεν βρισκεις ανταλλακτικα ευκολα.
Επισης ο καθαρισμος του ολα-σε-ενα γκρουπ ειναι δυσκολος και αμφιβαλλω ποσο καλα κρατιεται καθαρο μετα απο χρονια.
3 ετων δεν θα αγοραζα.
Εγω δεν εχω βρει διαφορα στον καφε μεταξυ υπεραυτοματων που εχω δοκιμασει* (ιταλικες που δεν ειχα ξαναδει,krups,delonghi). Μια χαρα μετριος οτι περιμενεις απο pressurized καλαθακι. Λιγο καλυτερος απο καψουλα. Αν σου αρκει αυτο, οκ.
Καφε οπως στον φτιαχνουν στο ταρεσο η οπως θα φτιαξεις με μια "κανονικη" δεν θα πιεις.
Δεν αξιζουν την διαφορα οι υπεραυτοματες. Προτιμω νεσπρεσσο η illy.
*Στην χωρα του καφε να δεις υπεραυτοματη και καψουλα που παιζει (γραφεια). Και μια χαρα εσπρεσο τον λενε και τον γουσταρουν. Και μια χαρα πινουν και το καμενο ιταλικο χαρμανι τους στο lunch. Ενα Ιταλο συναδελφο που να ξερει απο εσπρεσο δεν εχω πετυχει.
Φυσικα υπαρχουν και ψαγμενοι Ιταλοι και καφε.
Πες οτι δίνεις 100, αν σου κολήσει κάτι πας για αλλαγη πλακετας , ενα 100 το θες.
Οποτε υπολογισε το.
Δεν ξερω για την συγκεκριμενη, αλλα εχω λυσει την απλη για να δω πλακετα και πως λειτουργει το γκρουπ και η κατασκευη τους ηταν αρκετα καλη. Ομως εχουν πολλα μερη που μπορει να χαλασουν και δεν βρισκεις ανταλλακτικα ευκολα.
Επισης ο καθαρισμος του ολα-σε-ενα γκρουπ ειναι δυσκολος και αμφιβαλλω ποσο καλα κρατιεται καθαρο μετα απο χρονια.
3 ετων δεν θα αγοραζα.
Εγω δεν εχω βρει διαφορα στον καφε μεταξυ υπεραυτοματων που εχω δοκιμασει* (ιταλικες που δεν ειχα ξαναδει,krups,delonghi). Μια χαρα μετριος οτι περιμενεις απο pressurized καλαθακι. Λιγο καλυτερος απο καψουλα. Αν σου αρκει αυτο, οκ.
Καφε οπως στον φτιαχνουν στο ταρεσο η οπως θα φτιαξεις με μια "κανονικη" δεν θα πιεις.
Δεν αξιζουν την διαφορα οι υπεραυτοματες. Προτιμω νεσπρεσσο η illy.
*Στην χωρα του καφε να δεις υπεραυτοματη και καψουλα που παιζει (γραφεια). Και μια χαρα εσπρεσο τον λενε και τον γουσταρουν. Και μια χαρα πινουν και το καμενο ιταλικο χαρμανι τους στο lunch. Ενα Ιταλο συναδελφο που να ξερει απο εσπρεσο δεν εχω πετυχει.
Φυσικα υπαρχουν και ψαγμενοι Ιταλοι και καφε.
-
xenos
- Όνομα: Xenophon
- Μηχανή:: Lelit Plust
- Μύλος:: Eureka Mignon Sp.
- 2ος Μύλος:: Graef cm702
Στην αυτόματη όμως βάζεις ότι κόκκο θέλεις οπότε έχει μια διαφορά από νεσπρεσσο. Έχω πιει από μια τέτοια και ήταν σαφώς καλύτερος από κάψουλα και αρκετά κατώτερος από μανουαλ μηχανή.
-
Jousis
- Μηχανή:: nespresso
- 2η Μηχανή:: lelit mara x
- Μύλος:: niche zero
Και στην νεσπρεσο βάζεις πλέον ότι θες, ακόμα και φρεσκοκομμένο (νομίζω όχι όμως στην illy).
Στο θέμα της ποιότητας συμφωνώ.
Απλά για εμένα η απόλυτη ευκολία της κάψουλας νικά την μέτρια ευκολία και μέτρια ποιότητα της υπεραυτόματης.
Στο θέμα της ποιότητας συμφωνώ.
Απλά για εμένα η απόλυτη ευκολία της κάψουλας νικά την μέτρια ευκολία και μέτρια ποιότητα της υπεραυτόματης.
-
tasos.lelit
Καλησπέρα και από μένα
Θα ήθελα να πάρω δώρο στον κουμπάρο μου που αγοράζει καφέ κάθε μέρα και δεν θα ήθελε να μπλέξει με μυλους κλπ και όσες φορές έχει προσπαθήσει με lelit η gaggia που του δάνεισαμε για να δοκιμάσει δεν τα κατάφερε μια υπεραυτοματη και είμαι ανάμεσα στην delonghi magnifica που διάβασα πιο πάνω ή gaggia brera. Budget έχουμε ταβάνι τα 450€
Έχεις κάποιος γνώση να δώσει μια βοήθεια???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θα ήθελα να πάρω δώρο στον κουμπάρο μου που αγοράζει καφέ κάθε μέρα και δεν θα ήθελε να μπλέξει με μυλους κλπ και όσες φορές έχει προσπαθήσει με lelit η gaggia που του δάνεισαμε για να δοκιμάσει δεν τα κατάφερε μια υπεραυτοματη και είμαι ανάμεσα στην delonghi magnifica που διάβασα πιο πάνω ή gaggia brera. Budget έχουμε ταβάνι τα 450€
Έχεις κάποιος γνώση να δώσει μια βοήθεια???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων