Αν ειναι να παω στα τοσα χρηματα ειναι καλυτερα αυτο ο συνδιασμος ή η Gaggia η αυτοματη που εχω βαλει πιο πανω?Nimrodel έγραψε: ↑Πέμ Απρ 04, 2019 3:15 pmΑν πας για καινούρια, τότε μόνο το αρχικό μοντέλο της λελίτ είναι μέσα στα λεφτά που ψάχνεις, το οποίο πάει γύρω στα 380 συν ο μύλος στα 80, σύνολο 460. ΑΝ σου φαίνονται πολλά, μην πάρεις τίποτα και συνέχισε το ψάξιμο στα νήματα του φόρουμ και σε μισό μήνα δεν θα σου φαίνονται πολλά(been there, done that)
Αγορα μηχανης
Re: Αγορα μηχανης
-
Nimrodel
- Όνομα: Αναστασια
- Μηχανή:: Silvia V3 mod
- 2η Μηχανή:: La Pavoni Pro
- Μύλος:: Compak k10
- 2ος Μύλος:: Niche Zero
- Οι καφέδες μου:: φρέσκοι και λάιτ
Δε νομίζω ότι κανένας θα σου αντιπρότεινε τη gaggia. Βασικά...καμια gaggia από αυτές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά.
-
Nimrodel
Ε, ήταν πρωτοπόρος σε πολλά η Gaggia σαν εταιρια. Εμένα gaggia ήταν η πρωτη μου μηχανή (προ 15 ετών) που δεν ήξερα και τίποτα απολύτως. Ειναι το όνομα. Όπως όλα τα παιδάκια ξέρουν από νιντεντο το σούπερ Μάριο
Δυστυχώς..πλέον έχει το όνομα αλλά δεν έχει τη χάρη !
Οποτε με μια Lelit PL41EM και τον μυλο Graef CM 702 θα ειμαι κομπλε πιστευεις?Nimrodel έγραψε: ↑Πέμ Απρ 04, 2019 7:28 pmΕ, ήταν πρωτοπόρος σε πολλά η Gaggia σαν εταιρια. Εμένα gaggia ήταν η πρωτη μου μηχανή (προ 15 ετών) που δεν ήξερα και τίποτα απολύτως. Ειναι το όνομα. Όπως όλα τα παιδάκια ξέρουν από νιντεντο το σούπερ Μάριο![]()
-
Nimrodel
Είναι το μίνιμουμ για να πιεις καλό καφέ. Από κει και πέρα ο,τι παραπάνω βάλεις ειναι συν. Μανόμετρο, pid κλπ κλπ.
Αν ρωτάς τη γνώμη μου, το pid το θεωρώ απαραίτητο σε έναν αρχάριο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πιεις καλό καφέ από μηχανή χωρίς. Σημαίνει ότι θα πιεις πιο εύκολα και θα γλιτώσεις αρκετές δοκιμές.
Αλλα αυτό είναι αλλη κουβέντα.
Αν ρωτάς τη γνώμη μου, το pid το θεωρώ απαραίτητο σε έναν αρχάριο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πιεις καλό καφέ από μηχανή χωρίς. Σημαίνει ότι θα πιεις πιο εύκολα και θα γλιτώσεις αρκετές δοκιμές.
Αλλα αυτό είναι αλλη κουβέντα.
-
mistakos
- Όνομα: Νίκος
- Μηχανή:: Krups XP524
- Μύλος:: Cilio Eldora LZ258
Κι εγώ τις ίδιες ερωτήσεις έκανα... και τελικά κατέληξα ότι αν θέλεις να πιεις καλό καφέ στο σπίτι σου, αυτά είναι τα λιγότερα λεφτά που πρέπει να δώσεις..JpGazis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 04, 2019 8:02 pmΟποτε με μια Lelit PL41EM και τον μυλο Graef CM 702 θα ειμαι κομπλε πιστευεις?Nimrodel έγραψε: ↑Πέμ Απρ 04, 2019 7:28 pmΕ, ήταν πρωτοπόρος σε πολλά η Gaggia σαν εταιρια. Εμένα gaggia ήταν η πρωτη μου μηχανή (προ 15 ετών) που δεν ήξερα και τίποτα απολύτως. Ειναι το όνομα. Όπως όλα τα παιδάκια ξέρουν από νιντεντο το σούπερ Μάριο![]()