Μεταχειρισμένη BEZZERA
- tsambu
- Όνομα: Γιώργος
- Μηχανή:: Arielli KM-150BS
- Μύλος:: -
- Οι καφέδες μου:: -
Μεταχειρισμένη BEZZERA
'Εχοντας βάλει στην άκρη μερικά ευρώ για αγορά νέας μηχανής, βρήκα μια μεταχειρισμένη G.BEZZERA στην τιμη των 350 ευρώ. Έψαξα στο νετ να βρώ στοιχεία αλλά δεν τα κατάφερα.Μεταφορικά δεν παίζουν καθώς ο πωλητής είναι από την περιοχή μου.
Θα παρακαλούσα άν κάποιος γνωρίζει να μου πει μερικα πραγματάκια για τη μηχανούλα (μαλλον προκειται για παλιο μοντελο...) και τι να προσέξω να ελέγξω.Επίσης αν ξέρετε κανένα λινκ σχετικό...
Θα παρακαλούσα άν κάποιος γνωρίζει να μου πει μερικα πραγματάκια για τη μηχανούλα (μαλλον προκειται για παλιο μοντελο...) και τι να προσέξω να ελέγξω.Επίσης αν ξέρετε κανένα λινκ σχετικό...
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Μεταχειρισμένη BEZZERA
Για δοκίμασε να ψάξεις στο internet για Bezzera BZ99, λογικά θα βρεις πολλές δημοσιεύσεις.
πχ
http://bezzeracoffeemachine.com.au/prod ... -bz99.html
πχ
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- tristanos
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Gaggia Baby
- Μύλος:: Ascaso i2 mini
- Οι καφέδες μου:: Taf και ότι φρέσκο πέσει στα χέρια μου!
Μία ίδια έχει ο κουμπάρος μου και είναι πραγματικά πολύ καλή μηχανή. Ίσως χρειαστείς κάποιο service αναλόγως την κατάσταση στην οποία την έχει ο ιδιοκτήτης της. Εαν θέλεις μπορώ να μάθω που έκανε service ο κουμπάρος μου και να ρωτήσω για αντιπρόσωπο στην Θεσσαλονίκη! Πραγματικά "τούμπανο" μηχανή 
Όσο αφορά τον έλεγχο της μηχανής εαν είναι εφικτό ζήτησε από τον πωλητή να φτιάξετε ένα καφεδάκι μαζί και λογικά εάν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα φανεί. Ιδεατά να την πάτε για έλεγχο σε κάποιον ειδικό εάν είναι εφικτό αυτό!
Όσο αφορά τον έλεγχο της μηχανής εαν είναι εφικτό ζήτησε από τον πωλητή να φτιάξετε ένα καφεδάκι μαζί και λογικά εάν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα φανεί. Ιδεατά να την πάτε για έλεγχο σε κάποιον ειδικό εάν είναι εφικτό αυτό!
- tsambu
Σας ευχαριστώ. 
- mitsos1311
- Μηχανή:: Bezzera BZ99s
- 2η Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Mazzer Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Αscaso i-steel Ι-1
- Οι καφέδες μου:: Στο Ψάξιμο...
Ψάξε και στο φόρουμ πότε δεν ξέρεις , κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιος εδώ μέσα πρέπει να την είχε κάνει βίδες...ποιος ναναιChristos έγραψε:Για δοκίμασε να ψάξεις στο internet για Bezzera BZ99, λογικά θα βρεις πολλές δημοσιεύσεις.
πχ
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος φίλε μου και έχω ψάξει αρκετά βρίσκεις ανταλλακτικά σχετικά ευκολα , αν κατι χρειαστείς μου λες.
Για τον ελεγχο κλπ με κάλυψαν οι προηγούμενοι!
- tsambu
Διαβασα στο νημα σου και απαντησεις του Χρηστου και αλλων και κατατοπιστηκα καλα...
- mitsos1311
- Μηχανή:: Bezzera BZ99s
- 2η Μηχανή:: Gaggia Classic
- Μύλος:: Mazzer Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Αscaso i-steel Ι-1
- Οι καφέδες μου:: Στο Ψάξιμο...
Ναι φίλε μου μια χαρά είναι , φτιάχνω οταν ερχεται κόσμος σπίτι μέχρι και 8 καπουτσίνο στην σειρά (είναι οι περισσότεροι που έχω φτιάξει εγώ , οχι ότι δεν μπορεί να φτιάξει κι άλλους) και δεν σταμάτησε για να περιμένω την μηχανή , αλλά η μηχανή περίμενε εμένα !χαχαχα
Απλά σου να σου τονίσω ότι δεν είμαι ο μέγας γευσιγνώστης , για να καταλάβω διαφορές άνα εκχύλιση ούτε κάποιος μου παραπονέθηκε ότι δεν βγήκε κάποιος καφες καλός όπως ήταν ο προηγούμενος κλπ. Αυτά θα τα καταλάβεις αν πίνεις σκέτο εσπρεσσο , αν είσαι του γλυκού με γάλα δύσκολα θα βρεις διαφορά . Εγώ σε σύγκριση με την gaggia που έχω στο γραφείο βλέπω διαφορές μόνο αν φτιάξω πχ 2 διπλούς καπουτσίνο η gaggia πρέπει να την περιμένω αλλιώς ο 2ος θα βγει μάπα ενώ στην bezzera δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Γενικά πιστευω οτι σε αυτά τα λεφτά , αν είναι καλοσυντηρημένη όπως ήταν η δική μου λύνεις το θέμα μηχανή για αρκετά χρόνια!
Απλά σου να σου τονίσω ότι δεν είμαι ο μέγας γευσιγνώστης , για να καταλάβω διαφορές άνα εκχύλιση ούτε κάποιος μου παραπονέθηκε ότι δεν βγήκε κάποιος καφες καλός όπως ήταν ο προηγούμενος κλπ. Αυτά θα τα καταλάβεις αν πίνεις σκέτο εσπρεσσο , αν είσαι του γλυκού με γάλα δύσκολα θα βρεις διαφορά . Εγώ σε σύγκριση με την gaggia που έχω στο γραφείο βλέπω διαφορές μόνο αν φτιάξω πχ 2 διπλούς καπουτσίνο η gaggia πρέπει να την περιμένω αλλιώς ο 2ος θα βγει μάπα ενώ στην bezzera δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.
Γενικά πιστευω οτι σε αυτά τα λεφτά , αν είναι καλοσυντηρημένη όπως ήταν η δική μου λύνεις το θέμα μηχανή για αρκετά χρόνια!