Καλημερα και απο εμενα, σκεφτομαι μετα απο δεκαδες μηχανες εσπρεσσο που εχω ξεψαχνισει στο διαδυκτιο και μετα απο πολυ διαβασμα, να χτυπησω την Breville Dual Boiler η οποια εχει απιστευτα καλουδια και ελεγχο σε θερμοκρασια, χρονο και πιεση προεκχυλισης και παρα παρα πολλα αλλα, με πολυ καλη σχεση τιμης-αξιας (value for money). Μπορει οποιος θελει να τη δει εδω:http://coffeegeek.com/proreviews/firstl ... er/details
και φυσικα στο youtube
Ξερει κανεις πως μπορω να προμηθευτω τη συγκεκριμενη μηχανη, εχω την εντυπωση οτι στην ευρωπη δυσκολα μπορει κανεις να την αγορασει. Στο Αmazon που κοιταξα δεν τη στελνουν Ελλαδα.Εχει τυχει κανεις απο το φορουμ να την εχει δοκιμασει η ακουσει τιποτα για αυτη τη μηχανη?
Σκέφτομαι την αγορά της Breville Dual Boiler.
- Βαγγελης ο καφετζης
- Μηχανή:: ECM Mechanika III PR
- Μύλος:: Compak K10 conic
- 2ος Μύλος:: Χειροκίνητος sozen
- Οι καφέδες μου:: Φρέσκοι specialty
Re: Σκέφτομαι την αγορά της Breville Dual Boiler.
Καλημέρα Πάνο.Νομίζω πως είσαι λίγο offtopic όμως σε αυτό το νήμα.
-
Panos73
Δεν τα παω καλα με τα topic
μηπως μπορει ο κυριος διαχειριστης να με βοηθησει? Πρεπει να ανοιξω καινουργιο νημα? Ειμαι και νεος στο φορουμ, συγχωρεστε με.Ευχαριστω.Ειδα συμβουλες αγορας - αγορα μηχανης και πηρα φορα... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christos την Τετ Σεπ 05, 2012 12:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Admin: Έγινε διαχωρισμός νήματος.
Λόγος: Admin: Έγινε διαχωρισμός νήματος.
- xrhstaras
- Όνομα: Χρήστος
- Μηχανή:: Izzo Alex Duetto MK3
- Μύλος:: Mazzer mini E
- Οι καφέδες μου:: Cuba Serano Superior
Ναι γιατί όχι. Είναι καινούργιο μοντέλο και δεν έχει δουλευτεί πολύ. Από την άλλη και να σου χαλάσει και να μην επισκευάζεται , κοστίζει το μισό από την κατηγορία που απευθύνεται οπότε σε παίρνει να αγοράσεις 2 τέτοιες στο ίδιο χρονικό διάστημα που έχεις για μια πχ .. izzo. Τώρα για την ποιότητα που βγάζει τον καφέ έχει πολύ καλές αναφορές (περίεργο ; ) και σαν εταιρία παράπονα όμως. Το θέμα στην τελική σου επιλογή είναι τα χρήματα και σίγουρα θα βάζει κάτω πολλές πιο "επώνυμες" επιλογές κάτω.
Υπάρχουν βίντεο , κριτικές και παράπονα - ευχαριστήρια στο ίντερνετ. Γνώμη μου η εταιρία προσπαθεί να κάνει γύρισμα και να ανέβει με το συγκεκριμένο μοντέλο. Ο καιρός θα δείξει όμως
Υπάρχουν βίντεο , κριτικές και παράπονα - ευχαριστήρια στο ίντερνετ. Γνώμη μου η εταιρία προσπαθεί να κάνει γύρισμα και να ανέβει με το συγκεκριμένο μοντέλο. Ο καιρός θα δείξει όμως
- Makron
- Όνομα: Ντίνος
- Μηχανή:: Gaggia Baby Twin
- Μύλος:: Graef CM702
- Οι καφέδες μου:: Finest Coffee Berlin, TAF, Hausbrandt
Αγαπητέ φίλε γεια,
την πήρες τελικά την Breville ώστε να μας πεις εντυπώσεις;
την πήρες τελικά την Breville ώστε να μας πεις εντυπώσεις;