Για τούς νέους στην παρασκευή espresso στο σπίτι έχει κυκλοφορήσει αυτή η τίμια μηχανούλα σε πολύ προσιτή τιμή (λίγο κάτω από 120 ευρώ με τα μεταφορικά) και με πολύ καλά αποτελέσματα εάν φυσικά υπάρχει και ένας πολύ καλός μύλος .
Μικρός όγκος , μεταλλική κατασκευή inox , σχεδόν άμεσο ζέσταμα , δυνατός ατμός για αφρόγαλο.
Επίσης επιλογή μονού διπλού φλυτζανιού , ρυθμιζόμενο preinfusion , ρυθμιζόμενη θερμοκρασία εκχύλισης , ρυθμιζόμενος χρόνος εκχύλισης και μπαρόμετρο .
Συνοπτικά πολλά καλούδια μαζεμένα

, το μόνο μείον εδώ είναι ότι όταν φτιαχτεί αφρόγαλο δέν μπορεί άμεσα να φτιάξει πάλι espresso , θέλει περίπου 2-3 λεπτά να κρυώσει .
[youtube]
https://www.youtube.com/shorts/LE_936Cei2g[/youtube]

5M οι απόλυτοι κανόνες για έναν τέλειο εσπρέσσο.
1. Miscela: το χαρμάνι
2. Macchine caffe Espresso: Η μηχανή
3. Macinadosatore: Ο μύλος κοπής
4. Mano dell'operatore: Το «χέρι» του μπαρίστα
5. Manutenzione: Η συντήρηση