Αγορα μυλου και μηχανης espresso
Αγορα μυλου και μηχανης espresso
Καλησπερα στην ομαδα.Θελω την βοηθεια σας στην αγορα μηχανης και μυλου. Για μηχανη εχω καταληξει στην ECM CLASSICA PID και για μυλο ειμαι αναμεσα στους EUREKA HELIOS 65 ή EUREKA Atom Excellence 65 ή Atom Excellence 75.Θα ηθελα την γνωμη σας ποιον μυλο να επιλεξω,ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
- dkstopo
- Όνομα: Κώστας
- Μηχανή:: Rancilio Silvia V1
- 2η Μηχανή:: Expobar Brewtus IV
- Μύλος:: Super Jolly
- 2ος Μύλος:: Ascaso i2 mini
- Οι καφέδες μου:: illy - Estrella del Caribe
Re: Αγορα μυλου και μηχανης espresso
Μυλο τον 75αρη
Εάν η μηχανη μπορεί να μπει στο δίκτυο καντο. Κοίτα και κατι με αυτή τη δυνατότητα.
Εάν η μηχανη μπορεί να μπει στο δίκτυο καντο. Κοίτα και κατι με αυτή τη δυνατότητα.
"Δεν υπάρχει στροφή που δεν μπορείς να προσπεράσεις" Ayrton Senna
-
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: lelit pl042temp
- 2η Μηχανή:: Wacaco Picopresso
- Μύλος:: DF64P
- 2ος Μύλος:: Kingrinder K6
- Οι καφέδες μου:: Hausbrandt,New York,Moka efti,TAF
Re: Αγορα μυλου και μηχανης espresso
Καλησπέρα,
αν είσαι για single boiler μηχανη με E61 (προσωπικά E61 αν και μαρεσει πολύ δεν θα έπαιρνα γιατι τεμπελιάζω να το συντηρώ), ίσως είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν λάβεις υπόψη ότι έχει PID (αναγκαίο) ανοξειδωτο boiler και μανιτάρι και μπόνους τη ρύθμιση πίεσης. Τι άλλο θέλεις?
Από τους μύλους....όλοι καλοί, ίσως τόσο καλοί που απλά πάρε τον πιο φθηνό, που σ'αρέσει εξωτερικά ή το workflow του. (προφανώς ο 75αρης υπερτερεί αλλά το πόσο και αν αξίζει το επιπλέον κόστος, μάλλον δεν θα το μάθεις ποτέ)
Κοινώς, δεν έχεις περιθώρια αποτυχίας. Καλή αγορά!!
αν είσαι για single boiler μηχανη με E61 (προσωπικά E61 αν και μαρεσει πολύ δεν θα έπαιρνα γιατι τεμπελιάζω να το συντηρώ), ίσως είναι η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν λάβεις υπόψη ότι έχει PID (αναγκαίο) ανοξειδωτο boiler και μανιτάρι και μπόνους τη ρύθμιση πίεσης. Τι άλλο θέλεις?
Από τους μύλους....όλοι καλοί, ίσως τόσο καλοί που απλά πάρε τον πιο φθηνό, που σ'αρέσει εξωτερικά ή το workflow του. (προφανώς ο 75αρης υπερτερεί αλλά το πόσο και αν αξίζει το επιπλέον κόστος, μάλλον δεν θα το μάθεις ποτέ)
Κοινώς, δεν έχεις περιθώρια αποτυχίας. Καλή αγορά!!