Βοήθεια..αλλα και καλή χρονιά
-
ermis
Βοήθεια..αλλα και καλή χρονιά
Αγαπητοί συνφορουμίτες καλή χρονια ..χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Μετά απο 2 χρόνια λειτουργίας η Gaggia Platinum Event δεν βγάζει πλέον καφέ αλλα κάνει ε΄να περίεργο θόρυβο όταν τη ξεκινάς για να κάνεις καθαρισμό..
Σας δείχνω το σχετικό βίντεο για τη βοήθεια σας..(έχω κάνει ένα κύκλο αφαλάτωσης φαίνεται σαν μπουκωμένη)
Τί να κάνω Παίδες? Μου λείπει και ο espresso της...
Σας δείχνω το σχετικό βίντεο για τη βοήθεια σας..(έχω κάνει ένα κύκλο αφαλάτωσης φαίνεται σαν μπουκωμένη)
Τί να κάνω Παίδες? Μου λείπει και ο espresso της...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christos την Κυρ Ιαν 01, 2012 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Edited από admin. Χρήση youtube tag.
Λόγος: Edited από admin. Χρήση youtube tag.
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Βοήθεια..αλλα και καλή χρονιά
Ερμή καλή χρονιά.
Έκατσα και διάβασα λίγο το manual της μηχανής και απ΄ ότι βλέπω στο video ανάβει το led που υποδηλώνει οτι η μηχανή ίσως να θέλει priming. Να τρέξεις δηλαδή νερό από το ακροφύσιο για να απεγλωβιστεί παγιδευμένος αέρας από το κύκλωμα του νερού.
Τσέκαρε και εσύ το manual σου.
Έκατσα και διάβασα λίγο το manual της μηχανής και απ΄ ότι βλέπω στο video ανάβει το led που υποδηλώνει οτι η μηχανή ίσως να θέλει priming. Να τρέξεις δηλαδή νερό από το ακροφύσιο για να απεγλωβιστεί παγιδευμένος αέρας από το κύκλωμα του νερού.
Τσέκαρε και εσύ το manual σου.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
ermis
Τοέχω τσεκάρει και μάλιστα έκανα και αφαλάτωση αλλλα και πέρασα νερο απο το ακροφύσιο δίχως όμως κάποιο αποτέλεσμα..
Καμιά άλλη ιδέα?
Καμιά άλλη ιδέα?
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Μάλλον θες καινούργιο distributor (σε απλά ελληνικά αυτό που στέλνει το νερό για καφέ, ατμό, νερό κτλ). Λογικά δεν λειτουργεί σωστά και στέλνει το νερό στο πιατάκι. Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν ακούω ακούω αν αλέθει καφέ η όχι.
Δυστυχώς στην αντιπροσωπία και γρήγορα. 2 χρόνια την είχες κάνει κάποιο service;
Δυστυχώς στην αντιπροσωπία και γρήγορα. 2 χρόνια την είχες κάνει κάποιο service;
-
ermis
όχι δεν έχω κάνει ακόμα κάποιο service..
μου λείπει όμως ο καφές της το πρωί..
μου λείπει όμως ο καφές της το πρωί..
- afonic
- Όνομα: Ιωσήφ
- Μηχανή:: Nuova Simoneli Oscar
- Μύλος:: Anfim Best
- Οι καφέδες μου:: Barista Shop
- Επικοινωνία:
Σε τέτοιες μηχανές δυστυχώς λίγα μπορείς να κάνεις. Καφέ αλέθει στην αρχή ή κολάει πριν κάνει οτιδήποτε;
Δεν θα σου πρότεινα να την ανοίξεις εκτός άμα είσαι έμπειρος στα ηλεκτρονικά. Στην αντιπροσωπεία καλύτερα και μην κάνεις πολλές δοκιμές μήπως τρέχει νερό και μέσα και κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.
Δεν θα σου πρότεινα να την ανοίξεις εκτός άμα είσαι έμπειρος στα ηλεκτρονικά. Στην αντιπροσωπεία καλύτερα και μην κάνεις πολλές δοκιμές μήπως τρέχει νερό και μέσα και κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.
-
ermis
Τον καφε τον αλέθει κανονικά..
Δεν πειράζει θα τον πάω για service για σιγουριά και θα σας ενημερώσω..
Δεν πειράζει θα τον πάω για service για σιγουριά και θα σας ενημερώσω..
-
ermis
Λοιπόν παιδιά την έδωσα σήμερα για επισκευή στην επίσημη αντιπροσωπεία.(SIBA).
Την βρήκα σχετικά δύσκολα (Κηφισσού 6 Αιγάλεω) μέσα σε παράδρομο αν και δεν ξέρω και πολύ καλά την περιοχή.
Μου φάνηκαν ευγενικοί και θα κάνουν έλεγχο της μηχανής και θα με ενημερώσουν.
Οπότε θα σας μεταφέρω και την τελική διάγνωση και θεραπεία.
Την βρήκα σχετικά δύσκολα (Κηφισσού 6 Αιγάλεω) μέσα σε παράδρομο αν και δεν ξέρω και πολύ καλά την περιοχή.
Μου φάνηκαν ευγενικοί και θα κάνουν έλεγχο της μηχανής και θα με ενημερώσουν.
Οπότε θα σας μεταφέρω και την τελική διάγνωση και θεραπεία.