Δίλλημα. Espressocup ή Nespresso;
-
Bolek7
Δίλλημα. Espressocup ή Nespresso;
Παιδια ηθελα την γνωμη σας ! Τι ναπαρω espressocup η την nespresso!
- Christos
- Συντονιστής

- Μηχανή:: Rancilio Silvia V3
- 2η Μηχανή:: Gaggia New Baby 06
- Μύλος:: Mahlkönig Vario
- 2ος Μύλος:: Anfim Best
Re: Δίλλημα. Espressocup ή Nespresso;
Εγώ δεν θα έπαιρνα καμία από τις δύο με την μηχανή που ήδη έχεις. Απλά θα δοκίμαζα καφέδες μέχρι να βρω ποιοί της ταιριάζουν.
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
- tdm900twin
- Όνομα: Δημήτρης
- Μηχανή:: Rancilio Silvia v3
- 2η Μηχανή:: Nespresso Citiz
- Μύλος:: Macap MC4 stepless
- Οι καφέδες μου:: Hacienda San Pedro, La Margarita
Δεν έχω δοκιμάσει την espressocup, έχω nespresso εδώ και αρκετό καιρό και παρά όσα έχουν ακουστεί εδώ, θεωρώ ότι κάποιοι καφέδες της (συγκεκριμένα ο indriya και ο arpeggio) είναι εξαιρετικοί... Για την ευκολία της δε θα μιλήσω καθόλου.
(ναι, η nespresso βρίσκεται δίπλα στη silvia!
)
(ναι, η nespresso βρίσκεται δίπλα στη silvia!
)- Christos
- Συντονιστής

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το ban. Ξέρεις πολλούς που έφυγαν γιατί εξέφρασαν απλά τις απόψεις τους;
Δεν απαντώ ποτέ σε προσωπικά μηνύματα που αφορούν θέματα της δημόσιας συζήτησης.
-
leftgalan
Ευτυχως που δεν ειμαι εγω διαχειριστης αυτου του φορουμ ....tdm900twin έγραψε:Δεν έχω δοκιμάσει την espressocup, έχω nespresso εδώ και αρκετό καιρό και παρά όσα έχουν ακουστεί εδώ, θεωρώ ότι κάποιοι καφέδες της (συγκεκριμένα ο indriya και ο arpeggio) είναι εξαιρετικοί... Για την ευκολία της δε θα μιλήσω καθόλου.
(ναι, η nespresso βρίσκεται δίπλα στη silvia!)
- Y.V
- Όνομα: Γιάννης
- Μηχανή:: ALEX DUETTO II
- Μύλος:: MAZZER M e /SJ Burrs
Αγαπητέ φίλε, για να τα γράφεις αυτά, προφανώς δεν έχεις (ακόμα) καταφέρει να γνωριστεις καλά με την Silvia.tdm900twin έγραψε:Δεν έχω δοκιμάσει την espressocup, έχω nespresso εδώ και αρκετό καιρό και παρά όσα έχουν ακουστεί εδώ, θεωρώ ότι κάποιοι καφέδες της (συγκεκριμένα ο indriya και ο arpeggio) είναι εξαιρετικοί... Για την ευκολία της δε θα μιλήσω καθόλου.
(ναι, η nespresso βρίσκεται δίπλα στη silvia!)
Εχω κάποιον φίλο με Νεσπρεσσο που έχει εκπλαγει με την ταχύτητα που γινεται ο καφες με τον εξοπλισμό μου, (μιας και ανέφερες την ευκολία).
Στην γεύση βέβαια Nespresso και Silvia, δεν συγκρίνονται με τιποτα.
Είναι σαν να συγκρίνεις brandy από αυτό που δίνουν στα μνημόσυνα, με Cognac VSOP
Αφήνω την συγκριση με το Camus XO για την δική μου μηχανή
-
Hobis
Αν μου επιτρέπετε , συμφωνώντας και συνεχίζοντας το ποστ του Γιάννη .Νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να γίνει λόγος για εκπαίδευση της γλώσσας μας ...!!! 
- tdm900twin
Δεν είχα δει τη συνέχεια των post, γι αυτό διευκρινίζω... Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε φρεσκοκομμένο καφέ και Silvia με έτοιμη κάψουλα και nespresso (έλεος δηλαδή). Απλά όταν κάποιος έχει αποφασίσει ότι θέλει ένα γρήγορο καφέ με 99+ ευρώ για μηχανή χωρίς φασαρία-διαδικασία-αστάθμητους παράγοντες, δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να τον βοηθήσω να επιλέξει πρέπει να του προτείνω μύλο και silvia με 650+ ευρώ.
Όσο για το ban, ένα αστείο ήταν!
Όσο για το ban, ένα αστείο ήταν!
- Christos
- Συντονιστής

Και πως προκύπτει αυτό που γράφεις παραπάνω σε αυτό το νήμα; Άμα ήθελες να βοηθήσεις να εξέφραζες απόψεις και όχι αβάσιμα πυροτεχνήματα φίλε μου. Έχεις βοηθησει πολύ κόσμο εσύ με τις συμβουλές σου και ασκείς και κριτική μάλιστα. Εδώ ταιριάζει γάντι η αναφώνηση "έλεος" που χρησιμοποιείς παραπάνω.tdm900twin έγραψε:... Απλά όταν κάποιος έχει αποφασίσει ότι θέλει ένα γρήγορο καφέ με 99+ ευρώ για μηχανή χωρίς φασαρία-διαδικασία-αστάθμητους παράγοντες, δεν καταλαβαίνω γιατί αντί να τον βοηθήσω να επιλέξει πρέπει να του προτείνω μύλο και silvia με 650+ ευρώ.
...
Όσο για την απάντηση σου σχετικά με το ban δες μόνο τις ημερομηνίες. 15/4/2011 ήταν το τελευταίο σχόλιο μου και εάν δεν ανακινούσε το θέμα ο Λευτέρης ακόμα θα το διευκρίνιζες.
- tdm900twin
Πάντως πέρα από το αν βοήθησα στο συγκεκριμένο thread, διακρίνω μια επιθετικότητα από σένα Χρήστο που δε μου ταιριάζει σαν άνθρωπο καθόλου, οπότε νά'σαι καλά!tdm900twin έγραψε: ...θεωρώ ότι κάποιοι καφέδες της (συγκεκριμένα ο indriya και ο arpeggio) είναι εξαιρετικοί... Για την ευκολία της δε θα μιλήσω καθόλου...