Αυτόματη ή υπεραυτοματη μηχανή ?

Τα κάνουν όλα (αλέθουν, δοσομετρούν, εκχυλίζουν) με το πάτημα ενός κουμπιού μόνο.
Απάντηση
Sseg

Αυτόματη ή υπεραυτοματη μηχανή ?

Δημοσίευση από Sseg » Παρ Σεπ 20, 2024 6:48 pm

Καλησπέρα, έχω την lelit PL41EM/Anna εδώ κ 3 χρόνια. Είμαι ευχαριστημένη αρκετά αλλά νομιζω ήρθε η ώρα για αλλαγή. Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά υπεραυτοματης λόγω ευκολίας κ έλλειψης χρόνου. Τι προτείνετε; Επίσης ποια είναι πάνω κάτω η τιμή που μπορώ να δώσω την lelit? Σε αρκετά καλή κατάσταση. Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
dkstopo
Όνομα: Κώστας
Μηχανή:: Rancilio Silvia V1
2η Μηχανή:: Expobar Brewtus IV
Μύλος:: Super Jolly
2ος Μύλος:: Ascaso i2 mini
Οι καφέδες μου:: illy - Estrella del Caribe

Re: Αυτόματη ή υπεραυτοματη μηχανή ?

Δημοσίευση από dkstopo » Παρ Σεπ 20, 2024 7:26 pm

Την μηχανή σου την ξέρεις καλύτερα από όλους μας, την αρχική τιμή αγοράς της, την τωρινή της κατάστασης όπως και πόσο καιρό την έχεις.
Άρα απαντάς στο ερώτημα σαν να ήσουν εσύ αγοράστρια. Πόσο θα δεχόσουν να την πληρώσεις και παίρνοντας την δεν θα νιώθεις ότι σε κλέψανε ή την βρήκες κοψοχρονιά; Όσο πιο τίμια απαντήσεις τόσο πιο εύκολα θα την πουλήσεις.

Οταν λες υπεραυτοματη εννοείς τις επαγγελματικές που είναι για γραφεία, που βαζει κοκκους και παίρνεις καφε ή αυτες για οικιακή χρηση με καψουλες; υπάρχουν τέτοιοι χρήστες εδώ μέσα να σε βοηθήσουν;
"Δεν υπάρχει στροφή που δεν μπορείς να προσπεράσεις" Ayrton Senna

Sseg

Δημοσίευση από Sseg » Σάβ Σεπ 21, 2024 11:51 am

Έχετε δίκιο για το πρώτο ερώτημα !
Υπεραυτοματη εννοώ αυτήν που έχει ενσωματωμένο μύλο κ βγάζει τον καφέ, δεν θα πήγαινα σε κάψουλες μετά την ,lelit :D

Άβαταρ μέλους
dkstopo
Όνομα: Κώστας
Μηχανή:: Rancilio Silvia V1
2η Μηχανή:: Expobar Brewtus IV
Μύλος:: Super Jolly
2ος Μύλος:: Ascaso i2 mini
Οι καφέδες μου:: illy - Estrella del Caribe

Δημοσίευση από dkstopo » Σάβ Σεπ 21, 2024 11:25 pm

Στα φόρουμ ευγένεια είναι να μιλάς στους άλλους στον ενικό. Εκτός αν κάποιος θέλει να γίνει πιστευτός λόγω ηλικίας… τραγικό το βρίσκω. Μην σε μπερδεύει η φωτό προφίλ.
Για να πίνεις καλούς καφέδες θα πρέπει να την κρατάς καθαρή, δεν είμαι σίγουρος ποσό καλα δουλεύουν τα προγράμματα τους μάλλον θα πρέπει να πας σε εκθέσεις καταστημάτων που τις έχουν να σου εξηγήσουν τι και πως και φυσικά να δοκιμάσεις κανα καφέ. Και αφού τα κανεις όλα αυτά έρχεσαι και μας ενημερώνεις. :)
"Δεν υπάρχει στροφή που δεν μπορείς να προσπεράσεις" Ayrton Senna

Απάντηση