Αλλα δεν μασαμε.Η μηχανη στο υπογειο και βουρ για βελτιωση.
Αυτο που πετυχα με την dual boiler δεν το εφτανα με την ΗΧ ουτε με ΔΝΤ ουτε χωρις.Θελετε σταθερη θερμοκρασια,θελετε γρηγορο ζεσταμα,μηπως οικονομια?οπου και να το πιασω το πραγμα γερνει κατευθειαν σε dual boiler.
Σαφως και εχω συγκριση της δικιας μου ΗΧ με ετοιμες του εμποριου και μαλιστα σε ελεγχομενο περιβαλον για να γνωριζω εαν ειχα καποια αστοχια στην πρωτη υλοποιηση η οχι.Μαρκες δεν θα αναφερω για ευνοητους λογους αλλα δεν βρηκα να υστερω πουθενα σε σχεση με αυτες αντιθετως υπερτερουσα σημαντικα σε σημεια που για λογους κοστους δεν θα τα υλοποιουσε ποτε μια εταιρεια εκτος κι αν ηταν διατεθειμενη να πουλησει το προιον της σε δυσθεωρητα υψη.
Η καινουργια μου υλοποιηση με εχει κανει πολυ χαρουμενο οχι μονο για την επιτυχια που ειχε οσο αναφορα τους στοχους που ειχα θεσει αλλα και για την σταθεροτητα της και την αξιοπιστια που εδειξε σε δυσκολα τεστ που τα περασε με επιτυχια.
Αν και αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι παλι στον παγκο για το τελικο lifting ,εσεις θα την δειτε πριν την οριστικη μετατροπη που της κανω η οποια εχει να κανει με τελικες βελτιωσεις καθως και μετατροπη σε μικροτερες διαστασεις.
.Θα ακολουθησει και μια παρουσιαση του τελικου σχεδιου πριν προχωρησω στην τριτη κατασκευη μου η οποια ειναι μια καινουργια μηχανη οριστικα διαφορετικη απο τις υπολοιπες και τελειως διαφορερικης προσεγγισης απο οσα εχω κανει μεχρι τωρα.
Μια επισημανση.Η μηχανη μου ειναι καθαρα για προσωπικη χρηση και ευχαριστηση και ουδεποτε αφησα υπονοια πως επιθυμω την πωληση της ουτε πως εχω σκοπο να κατασκευαζω κατα παραγγελια μηχανες για μελη του φορουμ και σιγουρα δεν εχω εξουσιοδοτησει κανενα εδω μεσα να προβαινει σε τετοιες προτασεις.Εξηγω για να μην παρεξηγουμαι και ευχαριστω για την κατανοηση σας.
Παρεθετω οσα τεχνικα χαρακτηριστικα μπορω να σκεφτω.
TECHNICAL SPECIFICATION
* Height - Width - Depth: 50x 30 x49
* Weight: 37 kg
* plumbed or tanked
* Voltage and power 220v-50hz 2550 max watt, 1300 w steam 1200w brew boiler
* Temperature Control PID for brew boiler to solid state relay. Adjustable pressurestat for steam boiler.
* Boilers Twin Boilers 850 ml Steam 500 ml brew boiler
* Pump ulka Ep5 for brew boiler
* Pump ulka EK2 56W FOR AUTOFILL.
* Group Head: 1 E 61 type with solenoid valve
* Filter Handle Internal Diameter 58 mm
* Removable drip tray and cup warmer
Υ.ΓΝα ζητησω συγνωμη για τα αθλια βιντεο εγχυλισης λογω αθλιας φωτογραφικης και να ζητησω την κατανοηση σας για τις αισχρες ικανοτητες barista που διαθετω

Ειχα μια ελπιδα πως θα σε συναντησω στο παρτι του ΤΑΦ στα πετραλωνα ,με καποιους κοινους γνωστους,για να γνωριστουμε αλλα δεν πηγες ετσι?